Gran Canaria
Den officiella webbsidan för turism på Gran Canaria
Gran Canaria

Laglig avis

Webben www.grancanaria.com/patronato_turismo ägs av Patronato de Turismo de Gran Canaria,  som därmed förfogar över alla rättigheter av innehållet såväl avseende utformning som formuleringar i nämnda webb.

Det är förbjudet att ändra, reproducera, använda, distribuera och/eller använda bilder, videos, texter, data och information från dessa sidor på något sätt utan skriftlig tillåtelse från PATRONATO DE TURISMO DE GRAN CANARIA.

Gran Canarias Turistråd erbjuder denna webb som ett sätt att sprida kunskap om och underlätta för allmänheten att få tillgång till den information som lämnas här.

Turistrådet är inte ansvarig för tillförlitligheten eller om informationen är aktuell när den lämnas om den kommer från andra personer, fysiska eller juridiska som finns på webbsidan eller dit man anmodas vända sig. Inte heller ansvarar Turistrådet för innehåll publicerat av tredje part, även om de anmodas följa särskilda anvisningar som finns för vissa dokument.

Patronato de Turismo de Gran Canaria förbehåller sig rätten att temporärt kunna suspendera tillträde till sin webbsida utan att behöva informera om detta i förväg.