Maspalomas
GranCanaria.com El Tiempo Hoy Home

Sport

 

Sportcentrum in de open lucht

U hebt een levenslang lidmaatschap van een kilometers lang sportcentrum in de open lucht. Een fantastisch centrum met het hele jaar door goed weer. Met een aangename temperatuur in de wintermaanden. Zonnig in de zomer, zonder extreme hitte. Met de zee als zwembad.

Zwemmen in zee bij het strand van Las Canteras

Gran Canaria is dit mooi weer-eiland. Een eiland op maat voor sporters. Omzoomd door stranden, met een zee aan sportieve mogelijkheden. Het is een ideale plek voor surfers, windsurfenthousiasten, duikers, kitesurfers en zeilers.

Wandelaars op weg naar Roque Nublo

Gran Canaria is een sportcentrum met altijd goed weer. Deelnemers hebben maar één ding nodig: Ze moeten lekker bezig willen zijn. Daarom is het de winterbestemming voor veel professionele sportteams uit heel Europa. En van iedereen die graag sportief bezig wil zijn in de gevarieerde omgeving die het bergachtige eiland biedt. Wandelen in de naaldbossen, golfen bij een vulkaan, joggen langs zee… sporten in elk seizoen van het jaar.

Een surfster loopt met haar board onder de arm
Een hardloper doet strekoefeningen bij Maspalomas

Vergeet niet dat de inschrijving al open is. Surfen, mountainbiken, klimmen, zwemmen in zee, wandelen, windsurfen, fietsen, golfen, kitesurfen, duiken en bijna alles wat er nog meer valt te bedenken, is op Gran Canaria mogelijk. Het mooi weer-sportcentrum gaat nooit dicht.

Patronaat voor Toerisme van Gran Canaria. Alle rechten voorbehouden.
Juridische informatie