Maspalomas
GranCanaria.com El Tiempo Hoy Home

De zee

 
Club de Yates Pasito BlancoClub de Yates Pasito Blanco

Club de Yates Pasito Blanco

info@pasitoblanco.com
www.pasitoblanco.com

Telefoon: 0034 928 142 194
Fax: 0034 928 142 546
Adres: GC 500 Urb. Pasito Blanco
Postcode:
Plaats: Mogán
   
 

De kaart bekijken

Beschrijving

Jachthaven met blauwe vlag. Ten zuiden van de uitstekende toeristenstranden van het eiland die worden begrensd door de Vuurtoren van Maspalomas, ligt Pasito Blanco.
De haven heeft een 415 meter lang havenhoofd en een beschut gebied van 43.045 m2. De totale capaciteit is 387 aanlegplaatsen, waarvan 102 direct aan de kade liggen en 285 verdeeld over 6 drijvende steigers. Aan de kade zijn schepen van maximaal 40 meter toegestaan, aan de steigers maximaal 20 meter. Gezien de goede kwaliteit van de voorzieningen heeft de haven de blauwe vlag verkregen. Onder de voorzieningen vallen 24 uur per dag bewaking, toiletten en douches, een postkantoor, telefooncabines, een wasserette en een informatiepunt. De scheepshelling is heel breed en goed geoutilleerd, inclusief een botenlift van 30 ton en een kraan van 1,5 ton.
Aangezien
Pasito Blanco de dichtstbijzijnde haven van het belangrijkste toeristische gebied van Gran Canaria is, zijn er binnen enkele kilometers volop activiteiten te vinden. In de haven zelf zijn er bedrijven die zich bezighouden met diepzeeduiken en excursies met motorboten.

Patronaat voor Toerisme van Gran Canaria. Alle rechten voorbehouden.
Juridische informatie