Maspalomas
GranCanaria.com El Tiempo Hoy Home

De zee

 
Puerto de MogánPuerto de Mogán

Puerto de Mogán

servicios@puertomogan.es

Telefoon: 928 565 668/565151
Fax: 928 565 024
Adres: Servicios del Puerto - S.L.U. (Torre de Control) s/n
Postcode:
Plaats: Mogán
   
Puerto de MogánPuerto de MogánPuerto de Mogán
 

De kaart bekijken

Beschrijving

Jachthaven met blauwe vlag. De haven van Mogán is een moderne jachthaven die perfect is afgestemd op de stijl van een appartementencomplex en een klein hotel, waarbij het geheel zijn oorspronkelijke schoonheid behouden heeft.
Er is een kade van 275 lang en een beschermd gebied van 36.560 m2, dat zowel aan watersportvaartuigen als aan de locale vissersvloot onderkomen verschaft. Tevens is er aan het eind van de haven een gereserveerde zone. Van de 216 aanlegplaatsen voor watersportvaartuigen, zijn er 36 voor schepen van maximaal 45 meter direct aan de kade en 180 verdeeld over 4 drijvende steigers voor schepen van maximaal 20 meter. De haven beschikt tevens over een prima ankerplaats.
In de haven is 24 uur per dag privé-bewaking aanwezig. Er zijn faciliteiten zoals een postagentschap, telefoon, wasserette, supermarkt, dokterspost, meteorologische informatie, evenals toiletten en douches, die over de haven verdeeld zijn. Alle aanlegplaatsen op drie van de vier drijvende steigers beschikken, naast elektriciteit en water, over televisieaansluiting. Er is een benzinestation. De scheepshelling heeft een botenlift van 70 ton en twee kranen van 2,5 ton elk, evenals een trailerhelling.
Vrijetijdsbesteding:
De haven van Mogán beschikt over een groot aanbod aan watersporten voor zijn bezoekers. Je kunt er waterscooters en zelfs (motor)boten huren voor excursies op zee of om te zeevissen. De zeebodem is prachtig en je kunt het allemaal met eigen ogen aanschouwen aan boord van een onderzeeër of deelnemen aan een georganiseerde duik met een duikuitrusting die je bij een duikschool kunt huren.

Patronaat voor Toerisme van Gran Canaria. Alle rechten voorbehouden.
Juridische informatie