Gran Canaria
Den officiella webbsidan för turism på Gran Canaria
Silueta Gran Canaria Sitemap
Gran Canaria
image01
image01
image01
image01
image01
image01

Documento sin título

Du är tvungen att vara lycklig. Jovisst kära läsare. Så är det. Och vi tror att det är motivet som drar en oändlig ström av optimistiska människor till Gran Canaria, av besökare som har beslutat sig för att vara lyckliga en stund. För semestern blir ibland det bästa sättet att komma ihåg att det inte finns något bättre mål än det.

En skrattande grupp vänner i Maspalomas

En grupp vänner i begrepp att roa sig. Par som beslutar att fly från stressen. Alla vet att Gran Canaria är centralstationen för en glad semester. En ö magnetiserad av ett hav av vackert väder hela året om.

På Gran Canaria hittar du en ö med hundratals stränder, tusentals olika landskap, tio tusen dagar av sol och alla möjligheter att utöva alla tänkbara sporter (surf, vandring, dykning, windsurf, cykel, kitesurf…). Lägg till detta till ett enormt utbud av boende av alla typer och ett stort erbjudande av shopping och nöje. Lägg också till ett glatt nattliv som piggar upp den allra tråkigaste.

Optimisternas Världsorganisation rekommenderar oss. De rekommendera att du bör ägna tid åt att vara lycklig en stund. En lång stund.