Maspalomas
GranCanaria.com El Tiempo Hoy Home

Cultuur

 

Bezoekerscentrum van het Fort

Het centrum heeft tentoonstellingen die de bezoeker dichter brengt bij alle aspecten van deze archeologische ruimte van het Fort. De inhoud van de tentoonstellingen worden gepresenteerd in 3 talen (Spaans, Engels en Duits).

Bezoekerscentrum van het Fort

De tentoonstellingsruimte biedt het beste van de traditionele museologie met de nieuwste technologische middelen. Het beschikt ook over hyperrealistische landschap die in een ruimte alle details van deze site samenbrengt.

De centrale binnenplaats wordt gepresenteerd als een ruimte voor het uitvoeren van specifieke activiteiten, workshops.. Als extra attractie, zal deze ruimte continu tijdelijke tentoonstellingen organiseren.

Bezoekerscentrum van het Fort
Bezoekerscentrum van het Fort

In de audiovisuele ruimte projecteert men permanent een documentaire die het dagelijks leven van de pre-Spaanse bewoners van de stad La Fortaleza weergeeft.

Op het panoramische terras, zullen de bezoekers informatie uit de natuurlijke omgeving van de site, evenals een reproductie van een oorspronkelijke huisvesting krijgen.

Ook het centrum heeft een kleine winkel waar u objecten kan kopen gerelateerd aan de archeologische site en het inheemse verleden van Gran Canaria.

Bezoekerscentrum van het Fort

Naast het vertellen van het verhaal van deze prachtige archeologische site, workshops, rondleidingen, tentoonstellingen en diverse gebeurtenissen met betrekking tot de archeologie, geschiedenis en cultuur in het algemeen zorgt deze plaats voor de perfecte ontspanning voor het hele gezin.


Documento sin título
Openingsuren
Van dinsdag tot zondag van 10:00 tot 17:00.
Maandag gesloten.

Prijs
Algemene toegang 4€
Korting voor groepen. Voor groepen van 10 personen of meer die verblijven in Gran Canaria: 3€
Korting. Werklozen (op vertoon van werkloosheidkaart), kinderen tussen 5 - 12 jaar, ouder dan 65 jaar die in Gran canaria verblijven: 2€
Schoolbezoeken van de gemeente Santa Lucia, ouder dan 65 jaar van de gemeente Santa Lucía: gratis toegang
Begeleid bezoek aan de archeologische site 10 € (voor groepen vanaf 8 personen. Bezoek moet op voorhand worden vastgelegd. Bezoek aan het bezoekerscentrum inbegrepen)

Documento sin título
Bezoekerscentrum van het Fort
Adres: GC-651 Km 1,9 - La Sorrueda
Santa Lucía
Telefoon: (+34) 690 188 446
E-mail: info@lafortaleza.es
Web: www.lafortaleza.es

Documento sin título
Patronaat voor Toerisme van Gran Canaria. Alle rechten voorbehouden.
Juridische informatie