Maspalomas
GranCanaria.com El Tiempo Hoy Home

Voor de Professional

 

Accommodatie op Gran Canaria

De hier genoemde accommodaties zijn ingedeeld volgens de accommodatietypen die zijn beschreven in de Verordening van de Regering van de Canarische Eilanden (nummer 142/2010, van 4 oktober 2010) en die op de genoemde datum als toeristisch verblijf waren ingeschreven volgens de genoemde soort en categorie.

Accommodatie op Gran Canaria* [XLS]

[Bijgewerkt tot ]

Accommodatie op Gran Canaria [XLS]

De hier opgenomen bedrijven hebben de vereiste documentatie voor hun exploitatie ingediend en zijn door het Patronaat voor toerisme van Gran Canaria erkend. Accommodatie op het eiland die niet in deze lijst is opgenomen, wordt als illegaal beschouwd in het kader van vakantieverhuur.

De eigenaren van de toeristische accommodaties dienen het Patronaat voor Toerisme op de hoogte te stellen van alle wijzigingen ten aanzien van het type accommodatie, het eigendom, de categorie, de naam of andere zaken, door indiening van de documentatie die hiervoor beschikbaar is bij het Oficina de Renovación y Establecimientos Turísticos (Negociado de Establecimientos Alojativos) en op de website van deze organisatie.

Naar het onderdeel documentatie van het Oficina de Renovación y Establecimientos Turísticos->
Naar de Verordening 142/2010 van 4 oktober van de regering van de Canarische Eilanden->

 

Restaurants, bars en cafés op Gran Canaria

Restaurants, bars en cafés* [XLS]

[Bijgewerkt tot ]

Restaurants, bars en cafés op Gran Canaria [XLS]

 

Patronaat voor Toerisme van Gran Canaria. Alle rechten voorbehouden.
Juridische informatie