Maspalomas
GranCanaria.com El Tiempo Hoy Home

Golf

 
Anfi Tauro GolfAnfi Tauro Golf

Anfi Tauro Golf

Aantal holes:18

proshopgolf@anfi.es
www.anfi.com

Telefoon: 0034 928 560 462
Fax: 0034 928 063 755
Adres: Autopista GC-1, km 62 -Valle de Tauro s/n
Postcode: 35138
Plaats: Mogán
   
Jaar van opening: 2006
Ontwerper: Von Hagge, Smelek & Baril
Anfi Tauro GolfAnfi Tauro GolfAnfi Tauro Golf
 

De kaart bekijken

Beschrijving

Een bevoorrechte omgeving
Tauro Valley biedt een prachtig decor in een bevoorrechte kustomgeving, waar u kunt genieten van een sensationele PGA golf met een onberispelijk onderhoud. Gelegen tussen de canyons, inheemse vegetatie, meren en watervallen, contrasteert deze prachtige Arizona stijl met perfect gevormde bergen en vulkanen en het groen van de fairways en greens. Deze natuurlijke omgeving waar het zich bevindt en de uitstekende zorg, zorgt ervoor dat Anfi Tauro Golf een terrein is met stijl en kwaliteit.

Geopend in 2007, Anfi Tauro Golf strekt zich uit in een gebied van ruim 65 hectare. Dit veld is in Arizona stijl en is ontworpen door de wereldberoemde architect Robert Von Hagge en is bedoeld voor het gebruik en genot van golfers van elk niveau, waar de omvang van het milieu een gewoon rondje golf omvormt tot een onvergetelijke ervaring.

9 holes Par 3
Een andere prachtige creatie van Von Hagge, is de Par 3 baan die gelegen is een soortgelijke omgeving. Deze 9-holes Par-3 biedt de golfer een ideale plek om het korte spel, de chip en putt en heeft ook een internationale golfschool, een prachtig oefenterrein met driving range en chipping zone, putting green en bunkers.

Diensten

Alquiler de Buggies y TrolleysLessen
Club RentalDriving Range
GPSHotel
Pro-shopPutting green
RestaurantsSnack Bar

Patronaat voor Toerisme van Gran Canaria. Alle rechten voorbehouden.
Juridische informatie