Maspalomas
GranCanaria.com El Tiempo Hoy Home

Golf

 

Een grandioze golfbestemming waar je het hele jaar terecht kunt

Ja, het is waar. Iedere Europese golfer beschikt over een fors aantal plekken waar hij naartoe kan reizen om te gaan golfen. Natuurlijk. En vanzelfsprekend zijn er ook aardig wat eilanden waarop je kunt golfen. Bij ieder willekeurig reisbureau worden er bestemmingen aangeboden waar je naartoe kunt zonder je clubs achter te hoeven laten.

Maar niet alle golfbestemmingen zijn hetzelfde. Echt niet.

Twee mensen hebben plezier op een green van Meloneras Golf
Een golfspeler onder een blauwe hemel op Gran Canaria

Want hoeveel van deze bestemmingen zijn eilanden in Europa? En hoeveel zijn, zoals Gran Canaria, al generaties lang een traditionele vakantiebestemming? En hoeveel beschikken er over meer dan 120 stranden? En hebben die andere vakantiebestemmingen dezelfde keuze aan hotels als Gran Canaria? Waarschijnlijk niet.

Het is ook niet waarschijnlijk dat u veel eilanden kunt vinden met 8 golfbanen, allemaal dicht bij elkaar gelegen. Hier op Gran Canaria kunt u op 8 totaal verschillende golfbanen spelen. Stuk voor stuk dichtbij. Maar stuk voor stuk anders. U kunt golfen naast een duinlandschap, in het toeristische hart van het eiland. Of u kunt toekijken hoe uw golfpartner de bal direct in zee slaat, terwijl u de bal vanuit de bunker direct in de hole wipt.

Een golfspeler oefent de eerste slag met op de achtergrond de zee
Twee spelers op een green van Salobre Golf

U kunt genieten van uw favoriete sport met uitzicht op een vulkaankrater of midden in een woestijnachtig maanlandschap. En altijd in korte mouwen: een jas hoeft u niet mee te nemen.

Want voor alles is Gran Canaria een grandioze golfbestemming waar u het hele jaar terecht kunt. Twaalf maanden lang, dankzij het milde eilandklimaat tijdens ieder seizoen. Een klimaat dat geschapen lijkt om te garanderen dat uw golfclubs nooit meer stoffig worden. Op een eiland dat speciaal geschapen lijkt voor golfliefhebbers.

Twee mensen in gesprek op de green van Meloneras Golf
Patronaat voor Toerisme van Gran Canaria. Alle rechten voorbehouden.
Juridische informatie