Maspalomas
GranCanaria.com El Tiempo Hoy Home

Wellness

 

Hou op over al die problemen

"Zeker weten, naar Gran Canaria. Wanneer het om me heen een gekkenhuis is. Wanneer ik niet meer weet waar ik me moet verstoppen om nog een beetje rust te hebben. Wanneer iedereen op kantoor tegelijkertijd bij mij komt aankloppen om in één klap alle honderden problemen op te lossen. In dat geval droom ik altijd van hetzelfde plekje: een eiland met lekker weer. En dan zeg ik tegen mijzelf: “Ik moet hoe dan ook drie dagen zien te vinden om te ontsnappen naar Gran Canaria”.

Een meisje wandelt door Maspalomas langs de zee
Een meisje doet strekoefeningen in Maspalomas onder een blauwe hemel

Alsjeblieft! Drie daagjes op Gran Canaria. Dat is het enige wat ik vraag. Al is het maar een kort uitstapje. Even weg van het werk om te kunnen ontspannen. Dat is het enige waar ik achter mijn computer nog aan denk. Een beetje tijd voor mezelf, heerlijk naar één van de kuuroorden op het eiland. Ze hebben er een hoop Wellness-centra, dus iedere keer probeer ik een ander. Afijn, ik laat me door niemand mijn jaarlijkse tripje naar de zon afpakken.

Een masseur geeft een geothermale massage

Want terwijl mijn collega’s hier op kantoor ruzie maken, ingepakt in driedubbele bontjassen, lig ik lekker op het strand. In het zonnetje, midden in januari. In de duurste bikini die ik heb kunnen vinden, na een complete schoonheidsbehandeling. Thalassotherapie, modderbehandeling, hydromassage, sauna, chocoladetherapie, alles wat je maar kunt bedenken… En met mijn mobiele telefoon helemaal uitgeschakeld!

Dus nu weten jullie het: als ik de telefoon niet opneem, kun je je wel voorstellen naar welk eiland ik ben weggeglipt "

Patronaat voor Toerisme van Gran Canaria. Alle rechten voorbehouden.
Juridische informatie