Maspalomas
GranCanaria.com El Tiempo Hoy Home

Wellness

 

Einddoel: lekker nietsdoen

Lekker nietsdoen Zij gaat zich deze vakantie te buiten aan 'lekker nietsdoen'. Het lijkt misschien wat ongewoon, maar voor haar is het een groots plan. Een paar perfect rustige dagen om na te denken over wat geweest is en wat nog komt. Ze is al wekenlang, nee maandenlang bezig met de voorbereidingen van dit project.

Een meisje kijkt vanaf een uitzichtpunt naar een pijnbos
Een glimlachend meisje aan het schrijven bij Cruz de Tejeda

Zij is er klaar voor om even alle problemen achter zich te laten. Mobieltje, stress, verplichtingen, werk – alles blijft achter op een afstand van een paar uur vliegen. Niets van dat alles reist mee naar Gran Canaria. Want zij heeft besloten dat ze tijd voor zichzelf nodig heeft. Tijd om rustig kleine dorpjes te gaan ontdekken. Tijd om op het strand te liggen met een tijdschrift, zonnelotion en zonnehoed bij de hand. In bikini en met een zonnebril op.

Cruz de Tejeda met een meisje aan de voet ervan
Een glimlachend meisje poseert bij Cruz de Tejeda

Ze kan nu haar plan tot in de laatste details gaan uitvoeren. Ze glimlacht bij het idee alleen al. Ze komt straks gelukkig en tevreden en natuurlijk ook lekker bruin terug. Want het plan is gebaseerd op lekker genieten op de stranden van Gran Canaria. En het eiland heeft meer dan genoeg stranden daarvoor, meer dan 120 van allerlei soorten. En verder zijn er nog zoveel plekken om te gaan ontdekken op het eiland - van noord naar zuid en van oost naar west.

De strategie van deze vakantie houdt ook een uitgebreid 'herstelbezoek' aan een spa-centrum in. En heerlijk uitslapen natuurlijk. En een groot aantal strandwandelingen. En een eindeloze reeks van nog meer activiteiten die uiteindelijk het plan voor 'lekker nietsdoen' omzetten in een compleet programma van 'actief genieten op Gran Canaria'.

Meisje in een bad met bloemen tijdens een spa-sessie


Patronaat voor Toerisme van Gran Canaria. Alle rechten voorbehouden.
Juridische informatie