Gran Canaria
Den officiella webbsidan för turism på Gran Canaria
Silueta Gran Canaria Sitemap
Gran Canaria

Ja, jag tager dig...

Bröllop på Gran Canaria

Hur vill ni ha ert bröllop? En vanlig vigsel? En traditionell vigsel? Ni söker kanske något annorlunda. Ni kanske inte har lust att ha ett bröllop som är likt alla andras. Kanske tänker ni att ert bröllop ska vara utan pomp och ståt. Kanske föredrar ni en stor dos av sol, glädje och sorglöshet... Kanske vill ni bara vara lyckliga utan större komplikationer.

Ett par kramas på dynerna i Maspalomas
Ett par tar varandra i hand och promenerar över dynerna i Maspalomas

Har ni någon gång tänkt på ett bröllop i en ocean av sol? Det är inte så svårt att hitta fint väder. Ni behöver inte tillbringa dagar på olika flygplatser runt om i världen för att finna det. Det vackra vädret väntar på er just om hörnet. Varför inte gifta sig på Gran Canaria? Ni kan planera det vilken årstid ni vill. Solen bor här året om. Öns milda klimat är en bra följeslagare till den lyckligaste dagen i livet.

Ett helt hav av stränder väntar er. Och en ö som döljer mer än tusen hemligheter, en liten miniatyrkontinent. En perfekt plats för solbad och nöjen på massor av unika ställen. De mest fantastiska vyer ovan molnen endast en timmes bilresa från sanddynerna. Önskar ni er inte ett annorlunda bröllop?

Ett par köper en flätad korg på marknaden i Vegueta
Ett par betraktar landskapet från utsiktsplatsen i Cenobio de Valerón

Ni behöver inte flyga till världens ände. Om er önskan är att gifta  er vid havet, ett stenkast från stränderna, utan att behöva göra en upptäcksresa till förlorade kontinenter, då är ert mål Gran Canaria. En ö med tusen ansikten, stränder av alla de slag och nätter med lite sömn för att era vänner inte ska hinna ha tråkigt och ert bröllop blir just så roligt som ni tänkt er.Behöver du hjälp att organisera ditt bröllop på ön?
Vänd dig till webben The Perfect Wedding Company