Gran Canaria
Den officiella webbsidan för turism på Gran Canaria
Silueta Gran Canaria Sitemap
Gran Canaria

Jag vill inte ha experiment

På min semester vill jag inte ha några experiment

" Jag kommer inte längre ihåg vilken som var min första semester på Gran Canaria. Min bror och jag var mycket små. Vad jag däremot klart minns är vad vi gjorde. Vi kunde tillbringa timmar i hotellets pool eller springa omkring på stranden. Det var enda gången på året som min bror och jag inte bråkade och mamma var så lycklig för hon fick lite avkoppling.

Ett barn leker vid strandkanten med sin hink
Barn leker med en hink full med vatten

Nu, långt senare, återvänder vi med våra familjer. Det är ett tillfälle för oss att få vara tillsammans. Vi tycker om känslan av att klockan stannar för några dagar. Vi tycker också om att det alltid är vackert väder på Gran Canaria. Och alla dessa stränder. Och alltid nya saker. Och framför allt älskar vi känslan av lugn som sänker sig över oss när vi kommer till ön.

Jag vet vad jag kommer att finna. När jag reser med hela min familj vill jag inte ha några experiment. Alla är nöjda utan att behöva resa över hela jorden. På Gran Canaria hittar jag den avkoppling jag behöver för att ladda batterierna. Så därför, vad som än händer, ta inte ifrån mig min semester på Gran Canaria! "

Två flickor leker på stranden
Flicka med drake i Maspalomas sanddyner