Maspalomas
GranCanaria.com El Tiempo Hoy Home

Conferenties

 

Waarom Gran Canaria?

Gran Canaria is de ideale plek voor uw bijeenkomst of zakenreis. U wordt hartelijk ontvangen en succes is bij voorbaat verzekerd door alles wat Gran Canaria te bieden heeft:

Klimaat: Gran Canaria heeft een zacht klimaat dat het hele jaar door prettig aanvoelt. Een gemiddelde temperatuur van 23ºC maakt openluchtactiviteiten het hele jaar mogelijk. Zo kunt u uw werk met vrije tijd en genieten van de natuur combineren.

Goede verbindingen: Gran Canaria heeft uitstekende vliegverbindingen met de meeste Spaanse en Europese steden. De vliegtijd is slechts twee uur vanaf Spanje en vier uur vanaf welke Europese stad dan ook. Het internationale vliegveld bevindt zich op 20 minuten van de stad en slechts 15 minuten van de toeristische regio's.

Wandelen langs het strand van Maspalomas
Buitenzijde van de literaire salon van Las Palmas de Gran Canaria

Infrastructuur: Gran Canaria beschikt over een ruim en gevarieerd aanbod voor het organiseren van congressen en bijeenkomsten op grote en kleine schaal, voor recepties en banketten op historische en bijzondere locaties en voor beurzen en presentaties van producten in moderne en goed uitgeruste gebouwen.  

Hotels: Het hotelaanbod is bijzonder groot en gevarieerd. In totaal hebben de hotels 153.965 bedden, waarvan 28.162 in vier- en vijfsterrenhotels. 

Bijzondere gebouwen: Gran Canaria biedt u een eindeloze reeks mogelijkheden: historische en bijzondere gebouwen voor allerlei sociaalculturele bijeenkomsten.

Een omgeving vol contrasten:  De vrijetijdsmogelijkheden die dit eiland vol contrasten biedt zijn legio: van de duinen van Maspalomas, via de steile klippen in het westen naar de weelderige pijnbossen in het midden van het eiland. Van zomer naar winter, van golfen tot watersport, wandelen of relaxen in een van de wellness-centra op het eiland.

Uitzicht op de kathedraal en de Plaza Santa Ana
Sancocho canario met aardappeltjes, vis en y gofio

Geschiedenis en cultuur: Gran Canaria staat voor 'fusion', een culturele mengeling die voortkomt uit de geografische ligging als pleisterplaats voor reizigers en uit de open aard van de cultuur op het eiland. Het erfgoed van het eiland is van grote archeologische, architectonische en etnografische waarde dat het hele jaar door levend wordt gehouden met een uitgebreid cultureel programma.

Gastronomie: Gran Canaria heeft een rijke en gevarieerde gastronomie: vis, kaas, maiskoeken (gofio), knoflooksauzen (mojo), tropisch fruit... U kunt het allemaal proeven in een van de vele goede restaurants op het eiland, die trots zijn op hun eigen stijl en waar met creativiteit wordt gekookt.

Professionaliteit en kwaliteit: Het eiland kent meer dan 100 bedrijven die zijn gespecialiseerd in zakenreizen met jarenlange ervaring. De beste vakmensen zorgen ervoor dat uw evenement een succes wordt!

Patronaat voor Toerisme van Gran Canaria. Alle rechten voorbehouden.
Juridische informatie