Gran Canaria
Officiële toeristische website van Gran Canaria
Silueta Gran Canaria Siteoverzicht
Gran Canaria
Cultuur

Datos de Museos de Gran Canaria

Museo Elder de la Ciencia y la TecnologíaMuseo Elder de la Ciencia y la Tecnología

Museo Elder de la Ciencia y la Tecnología

museoelder@museoelder.es
www.museoelder.org

Telefoon: 0034 828 011 828
Fax: 0034 828 011 001
Adres: Parque Santa Catalina
Postcode: 35007
Plaats: Las Palmas de Gran Canaria
   
Museo Elder de la Ciencia y la TecnologíaMuseo Elder de la Ciencia y la TecnologíaMuseo Elder de la Ciencia y la Tecnología
 
 

De kaart bekijken

Beschrijving

Wetenschaps- en technologiemuseum

Meer dan twintig zalen in het teken van de reconstructie en weergave van de belangrijkste wetenschappelijke ontdekkingen door de mens maken deel uit van dit interactief wetenschappelijk verspreidingscentrum, dat als motto heeft ?verboden niet aan te raken?.

Het museum neemt een bebouwde oppervlakte van net geen zevenduizend vierkante meter in, waarvan een groot deel voor tentoonstellingen wordt gebruikt. Gezien het interactief en didactisch karakter van de meeste zalen is een bezoek aan dit museum zo goed als obligaat voor scholieren en voor al wie staat te popelen om de wereld van de Wetenschap te verkennen. Er is ook een projectiezaal met een groot bioscoopscherm.

Van dinsdag tot zondag: 10:00 - 20:00

Permanente tentoonstellingen: In de verschillende zalen worden ondermeer een door het leger gebruikte F-5 en een replica van een ruimtestation op een didactische manier tentoongesteld. De wetenschappelijke workshop Blas Cabrera, de ruimte Espacio Agustín Bethencourt, de zaal Sala la Pirinola... dit alles met eenzelfde doel: de wetenschappelijke informatie onder ieders bereik brengen.

Tijdelijke tentoonstellingen: Met betrekking tot de thematische specialiteit.

Meer informatie

Wij gebruiken cookies om u beter van dienst te kunnen zijn. Door van onze diensten gebruik te maken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Als u verder gaat, gaan wij ervan uit dat u akkoord gaat met het gebruik hiervan.