Gran Canaria
Officiële toeristische website van Gran Canaria
Silueta Gran Canaria Siteoverzicht
Gran Canaria
Met zijn tweeën op reis

Ja, dat wil ik!

Trouwen op Gran Canaria

Wat voor bruiloft zou je willen? Een traditionele bruiloft? Misschien ben je op zoek naar iets anders. Misschien heb je helemaal geen zin in een bruiloft die precies hetzelfde is als alle andere. Misschien heb jij liever lekker veel zon, plezier en een ontspannen sfeer... Misschien wil je gewoon gelukkig zijn zonder al teveel gedoe.

Heb je er wel eens aan gedacht om te trouwen in een zee aan zon? Zo moeilijk is het niet om lekker weer te vinden. Je hoeft echt geen twee dagen in een vliegtuig te zitten en de halve planeet over te vliegen om er te komen. Dus waarom zou je niet trouwen op Gran Canaria? Je kunt het doen wanneer je wilt. De zon is hier immers het hele jaar gegarandeerd. En het zachte klimaat is het beste gezelschap voor de gelukkigste dag van je leven.

Bovendien krijg je een zee aan stranden cadeau. En een eiland met duizend en één geheimen, een continent in het klein. Kortom, de perfecte plek om dagen aan zee te combineren met een leuke tijd in de meest diverse entourages. Een prachtig uitzicht over een wolkenzee op slechts een uurtje rijden van een duinenzee. Wil je toch geen andere bruiloft?

Het is echt niet nodig om een vliegtuig te pakken naar het eind van de wereld. Als je wilt trouwen aan zee, met het strand voor het grijpen, maar zonder een expeditie te hoeven plannen naar verloren continenten, dan is Gran Canaria wat je zoekt. Een eiland met duizend gezichten, stranden in alle soorten en maten en een nachtleven dat vrijwel nooit ophoudt, zodat je vrienden zich geen moment hoeven te vervelen en je bruiloft net zo leuk is als jij je had voorgesteld.

Want een blik op zee is een glimp van de hemel.


Hulp nodig om je bruiloft op het eiland te organiseren?
Voor meer informatie ga je naar The Perfect Wedding Company

Meer informatie

Wij gebruiken cookies om u beter van dienst te kunnen zijn. Door van onze diensten gebruik te maken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Als u verder gaat, gaan wij ervan uit dat u akkoord gaat met het gebruik hiervan.