Gran Canaria
Den officiella webbsidan för turism på Gran Canaria
Silueta Gran Canaria Sitemap
Gran Canaria
image01
image01
image01
image01
image01
image01
Havet

Gran Canaria Blue

Gran Canaria Blue

Gran Canarias kust samlar ett helt hav av möjligheter att roa sig. En värld av nöjen preparerade för att väcka 150 leenden per minut.

Om du är intresserad av havet måste vi tala om för dig att det finns en marin värld som är koncentrerad till öns badvänliga stränder.  I Puerto Rico, Amadores, Las Palmas de Gran Canaria, Patalavaca, Puerto de Mogán, Playa del Inglés, Maspalomas... på tusentals platser där besökaren kan hitta nästan allt. Från dykning till segling, från surf till vattenskoter eller utflykter för att beskåda hajar eller paddla kajak.

En gigantisk värld av upplevelser som ger många möjligheter till en underbar tid, lika många möjligheter som det finns namn på fiskarna i havet runt ön.  Dykning ner till sjunkna vrak för dem som önskar glömma stressen. Eller parasailing i full fart för dem som önskar spänning. Marina utflykter med familjen för att besöka delfinvärlden eller båtutflykter med musik och solnedgång. Du väljer.

Och allt detta under en blå himmel som gläder den mest kräsna. Och för vem som helst som är intresserad av den våg av glädje som havet skänker.

Och det är därför som ön räknar med benämningen Nautisk Station Gran Canaria. En benämning integrerad i Asociación Española de Estaciones Náuticas (AEEN), klubben med produkter av nautisk turism som garanterar den bästa nivån av service och utrustning som en nautisk station kan erbjuda sina besökare.

Om du är medlem i klubben för de som är tokiga i havet, rekommenderar vi att du kommer hit och lär känna ön och några av de hamnar som finns runt om. Solnedgången runt dessa stränder kan vi verkligen rekommendera. Vi har ett hav av semestererbjudanden med boende av alla sorter, en rik gastronomi, ett animerat nattliv och vackert väder praktiskt taget året om.

Vi väntar på dig.

[Translate to Sueco:] Gran Canaria Blue:
Adress: C/ Los Balcones, 4
35001 - Las Palmas de Gran Canaria
Tel.: (+34) 928 367 508
Email: info@grancanariablue.com
Web: www.grancanariablue.com

Mer information

Cookies gör det möjligt för oss att erbjuda ett bättre innehåll. Genom att använda vår webbsida godkänner ni det. Om ni fortsätter att anlita sidan bedömer vi det som att ni tillåter användningen.