Gran Canaria
Den officiella webbsidan för turism på Gran Canaria
Silueta Gran Canaria Sitemap
Gran Canaria
Ön

Hur man tar sig hit

Hur man tar sig hit

Det finns tre olika vägar att välja mellan för att komma till kommunen La Aldea de San Nicolás. Antingen motorvägen söderut och följa hela östra och södra kusten, eller ta vägen som går mot de centrala delarna mot Artenara och sedan ta vägen som går förbi dammarna, eller det sista alternativet vägen som kommer norrifrån, vilken följer den norra och västra kusten.

Den vanligaste vägen är den som kommer norrifrån, fast det är inte den kortaste och mot slutet är den väldigt kurvig. Vägen som går över centrala delarna är den sämsta, men med de vackraste vyerna. Den bekvämaste vägen är den som kommer söderifrån.

Trots att La Aldea de San Nicolás inte ligger mer än 71 kilometer från huvudstaden tar resan ungefär en och en halv timme, på grund av dess komplicerade rutt.

Om man föredrar att använda sig av lokaltrafiken utgår bussarna från busstationen i Las Palmas de Gran Canaria. Busslinje 01 går till Puerto de Mogán, där man byter till Buss 38 som har fyra avgångar om dagen mot La Aldea de San Nicolás. Busslinje 105 går till Gáldar med avgångar var 20:e minut, där man byter till buss 101 som går till La Aldea de San Nicolás.

Mer information

Cookies gör det möjligt för oss att erbjuda ett bättre innehåll. Genom att använda vår webbsida godkänner ni det. Om ni fortsätter att anlita sidan bedömer vi det som att ni tillåter användningen.