Gran Canaria
Gran Canaria
La Isla

Datos de alojamientos de Gran Canaria

Hotel ParqueHotel Parque

Hotel Parque

Hotell-3 Stjärnor

Boka

reservas@hparque.com
www.hotelparqueenlaspalmas.com

Telefon: 0034 928 368 000
Fax: 0034 928 368 856
Adress: C/. Muelle de Las Palmas, 2
Postnummer: 35003
Plats: Las Palmas de Gran Canaria
   
Hotel ParqueHotel ParqueHotel Parque
 
 

Se Karta

Beskrivning

otel Parque har ett perfekt läge vid havet i centrala Las Palmas, i närheten av de historiska områdena Vegueta och Triana. Här erbjuds prisvärt boende och gratis WiFi i hela hotellet.

Hotellet ligger i hjärtat av Gran Canarias största stad, bara 100 meter från busstationen. Med buss tar du dig enkelt till flygplatsen och andra delar av ön. Parkering erbjuds på begäran.

De bekväma och enkelt inredda rummen på Hotel Parque har luftkonditionering och en minibar. I de egna badrummen finns en hårtork.

Hotellet har en restaurang med utsikt över havet och parken San Telmo. Här finns också ett kafé som serverar lättare rätter och snacks. Privat parkering mot en extra kostnad finns 100 meter från hotellet.

Stranden Las Canteras ligger 5 km bort. I området runt hotellet finns många historiska byggnader, samt gott om butiker, barer och restauranger.

Rättsligt Meddelande

Más información

Usamos cookies propias, y de la librería básica de Google Analitycs para realizar estadísticas de visita a nuestra web. Puede informarse más en nuestra Política de Cookies.