Gran Canaria
Gran Canaria
La Isla

Datos de alojamientos de Gran Canaria

Caserío San José de las Vegas. El Caqui, El Drago, Las PitasCaserío San José de las Vegas. El Caqui, El Drago, Las Pitas

Caserío San José de las Vegas. El Caqui, El Drago, Las Pitas

Hus på landet-Hus på landet

Boka

info@elcaseriodesanjose.com
www.elcaseriodesanjose.com

Telefon: 0034 928 643 039/609 082 666
Fax: 0034 928 644 111
Adress: Camino Viejo de San José, 25, San José de las Vegas
Postnummer: 35307
Plats: Santa Brígida
   
Caserío San José de las Vegas. El Caqui, El Drago, Las PitasCaserío San José de las Vegas. El Caqui, El Drago, Las PitasCaserío San José de las Vegas. El Caqui, El Drago, Las Pitas
 
Member of Gran Canaria Natural
 

Se Karta

Beskrivning

Vacker lantegendom omgiven av trädgårdar, odlingar och palmer
Gården San José de las Vegas ligger i kommunen Santa Brígida 2 km från själva byn, men med bra kommunikation från landsvägen, på en egendom med 40.000 m² av land där det för tillfället finns två rustika hus som har renoverats, men behållit modellen av den typisk kanariska arkitekturen.
Möjligheten till vila, landskapets skönhet och friden man andas in gör att platsen inbjuder till aktiviteter i naturen som strövtåg på själva gården för att upptäcka alla vrår och gömmen och njuta av de vackra palmdungarna.
Ägarna bor också på gården vilket gör att det blir en familjär gemenskap och gästerna känner sig som hemma när de delar familjens vardagliga tillvaro. Egendomen San José de las Vegas är inte bara en fristad och viloplats. Den är dessutom ett perfekt ställe för att anordna fester som har stora förutsättningar att bli oförglömliga.

Rättsligt Meddelande

Más información

Usamos cookies propias, y de la librería básica de Google Analitycs para realizar estadísticas de visita a nuestra web. Puede informarse más en nuestra Política de Cookies.