Gran Canaria
Gran Canaria
La Isla

Datos de alojamientos de Gran Canaria

Casa AcebucheCasa Acebuche

Casa Acebuche

Hus på landet-Hus på landet

Boka

reservas@grantural.com
www.grantural.com/index.php?Item...

Telefon: 0034 928 390 169
Fax: 0034 928 390 170
Adress: C/. Mamá Felipa, 16 - Caideros
Postnummer: 35460
Plats: Gáldar
   
Casa AcebucheCasa AcebucheCasa Acebuche
 
 

Se Karta

Beskrivning

Acebuche är uthugget ur berget vid sekelskiftet under förra seklet. Det är en typisk bostad för området. Grottbostäder kännetecknas av mycket bra isolering mot både värme, kyla och har bra akustik. Acebuche renoverades år 2001. Ett nytt rum har lagts till, det som nu är köket. Huset har två våningar som är anslutna invändigt genom en spiraltrappa. På översta våningen finns ett dubbelrum med en inbyggd garderob, ett rum bredvid med en bäddsoffa, ett badrum, ett kök, en brunn med en grill och en terrass. I nedre våningen finns ett sovrum med en dubbel inbyggd garderob, ett badrum och en matsal (med en bäddsoffa). Från köket, eller från terrassen, kan man se de färjor som avgår från den närliggande hamnen. Båtarna går till Santa Cruz de Tenerife Den som älskar natur och astronomi kan njuta av oförglömliga solnedgångar, med majestätiska El Teide vid horisonten, eller en imponerande klar natthimmel tack vare låga föroreningar i atmosfären.
Acebuche ligger avskilt från all jäkt och är perfekt för den som söker vila och ro. Det finns fina möjligheter till vandringar, eller bara strosa runt i området, och njuta av ett vackert landskap där man bedriver åkerbruk och boskapsskötsel. Från området har man vackra panoramavyer över Gran Canarias nordvästra kust.

Rättsligt Meddelande

Más información

Usamos cookies propias, y de la librería básica de Google Analitycs para realizar estadísticas de visita a nuestra web. Puede informarse más en nuestra Política de Cookies.