Gran Canaria
Gran Canaria
La Isla

Datos de alojamientos de Gran Canaria

Guest House KatankaGuest House Katanka

Guest House Katanka

Casa Emblemática-Casa Emblemática

Boka

katankalpg@gmail.com
www.guesthousekatanka.com/

Telefon: 0034 644 330 577
Fax:
Adress: Calle Maestro Valle, 26
Postnummer: 35005
Plats: Las Palmas de Gran Canaria
   
Guest House KatankaGuest House KatankaGuest House Katanka
 
 

Se Karta

Beskrivning

Om du är den typen av resenär som söker lugn, på ett välbekant och bekvämt boende, med mänsklig värme, då kan Guest House Katanka vara ett utmärkt alternativ för att kunna stanna i Las Palmas de Gran Canaria.

Egendomen ligger i ett lugnt område men har fördelen av att bara befinna sig på 3 minuters promenadavstånd från hjärtat av Gran Canarias huvudort. Det handlar om ett hus byggt 1920 och byggnadsminnesmärkt som en emblematisk byggnad och erkänd som en del av öns historiska arv.

Byggnaden totalrenoverades 2015 med respekt för dess ursprungliga charm men samtidigt anpassades den till behoven hos dagens resenärer.

Guesthouse Katanka har 6 privata rum där gästernas alla önskemål kan tillgodoses i en bekväm miljö med delade gemensamhetsutrymmen: ett fullt utrustat kök, matsal, trädgård, utrymme för barn, chill-out och 3 badrum.

Katanka ligger helt nära Las Palmas kustlinje på adressen Maestro Valle 26 i stadsdelen Ciudad Jardín. På bara några meters avstånd från den nya parken Estadio Insular.

Dess privilegierade läge gör det möjligt att enkelt nå alla de vackraste delarna av staden, inklusive de historiska stadsdelarna Vegueta och Triana, parken Doramas, den romerska parken, stranden Las Alcaravaneras och den gigantiska stranden och strandpromenaden Las Canteras. I vilket fall som helst kan man använda olika transportmedel såsom cyklar, bussar, taxi eller gå till fots.

Från busstationerna i närheten av Santa Catalina och San Telmo kan man komma till och avnjuta alla öns resmål.

Vi har egen cykeluthyrning direkt vid huset. Gratis wifi, kaffe, te och örtte finns alltid tillgängligt för våra gäster när som helst på dygnet.

På Katanka är familjer med barn och personer med funktionsnedsättning välkomna.

Rättsligt Meddelande

Más información

Usamos cookies propias, y de la librería básica de Google Analitycs para realizar estadísticas de visita a nuestra web. Puede informarse más en nuestra Política de Cookies.