Gran Canaria
Gran Canaria
Conferenties

Zakenreizen met een plus

Zakenreizen met een plus...

Laat uw verbeelding werken en laat u verrassen door de mogelijkheden die het eiland u als zakenreiziger biedt.  Gran Canaria is net een groot themapark met even zovele speelse activiteiten voor de bezoekers. Hier kunt u bovendien midden in de natuur het hele jaar door van genieten. Het eiland bezit een rijke geschiedenis van allianties en strijdtonelen tussen de oorspronkelijke bewoners, de kolonisten, de piraten en Columbus met zijn plannen om nieuwe zeeroutes te ontdekken. De natuurlijke landschappen variëren van het groen van de bossen tot het blauw van de zee, het goudgeel van de stranden tot de donkere aardekleur die vertelt van zijn vulkanische oorsprong. U vindt hier tradities die typisch zijn voor een gebied dat eeuwenlang geïsoleerd is geweest en een natuur met veel inheemse flora en fauna.

Alleen in Gran Canaria vindt u zo'n bijzondere omlijsting van uw zakelijke bijeenkomsten: een ritje op een kameel door duinen en oases, een verblijf op een traditioneel gebouwd landgoed dat wordt omgeven door bananenplanten, of een rustgevende zeiltocht langs de kust op een catamaran. Laat uw verbeelding werken: hier hebt u alles bij de hand. 

Onze medewerkers op Gran Canaria hebben een aantal ideeën uitgewerkt die uw conferenties of zakelijke bijeenkomsten een extra cachet kunnen geven. Bovendien wordt zo op speelse wijze gewerkt aan de onderlinge communicatie, teambuilding, samenwerking en improvisatievermogen. Dit alles in een fantastische natuur en met het beste klimaat van de wereld.

 

Dag 1

Aankomst op Gran Canaria. Welkomstdrankje en inchecken in het hotel. Tijd om de koffers uit te pakken... Daarna een wandeling door de oude stadswijk Vegueta in Las Palmas de Gran Canaria.

Op jacht naar de schat: De groep wordt in teams opgesplitst, die met een routebeschrijving en een kaart opdrachten moeten uitvoeren en vragen moeten beantwoorden over de stad, haar historie, monumenten, gastronomie en persoonlijkheden om zo aanwijzingen te verzamelen die hen naar de schat leiden.

Het programma geeft op speelse wijze een indruk van de stad en is tegelijkertijd een test voor de samenwerking tussen de deelnemers, hun improvisatievermogen en intuïtie.

 

Dag 2

Ontbijt. Rit naar het stuwmeer van Chira.

Raid: het stuwmeer van Chira ligt in een vallei die is omzoomd door laaggebergte vol met pijnbomen. Een deel van de activiteiten vindt plaats op een van de oevers van het stuwmeer en een ander deel op een klein schiereiland waar we met kajaks heen peddelen. Dit is een dag vol actie met behendigheidsoefeningen, krachttoeren en coördinatie tussen de teamleden, opgezet als een korte 'Raid'. De Raid bestaat uit een aantal opeenvolgende competitieve en andere activiteiten zoals abseilen, oriëntatie, kajakken op het meer, boogschieten, bruggen bouwen en oefeningen in teambuilding.

Dag 3

Ontbijt. Rit naar de haven van Puerto Rico waar we een hele catamaran voor de groep hebben afgehuurd.

Boottocht: Dagexcursie langs de rustige zuidkust van het eiland, met een lunch aan boord en gratis drankjes – opgeluisterd door live-muziek. U kunt deelnemen aan allerlei watersportactiviteiten zoals skiën met de 'banaan' en varen met waterscooters.

Dag 4

Ontbijt en tijd om te relaxen, om golf te spelen of u te laten verwennen tijdens een bezoek aan een van spa's op het eiland.

Transfer naar het vliegveld.

Teambuilding
Uw boekhouder als ontdekkingsreiziger in de woestijn? Op Gran Canaria is dat mogelijk.
Uw marketingteam op onderwateronderzoek in de voetsporen van Jacques Cousteau? Op Gran Canaria is dat mogelijk.
De algemene directeur verrassen die denkt al alles over wijn te weten? Op Gran Canaria is dat mogelijk.
De risicomanager inschepen op een piratenschip? Hier is dat mogelijk.

Meer informatie

Wij gebruiken cookies om u beter van dienst te kunnen zijn. Door van onze diensten gebruik te maken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Als u verder gaat, gaan wij ervan uit dat u akkoord gaat met het gebruik hiervan.