Gran Canaria
Gran Canaria
Verblijf Gay Friendly

Verblijf Gay Friendly

Verblijf Gay Friendly

De aangeboden Gay Friendly-accommodaties zijn net zo gevarieerd als het eiland zelf en liggen vooral in de toeristische trekpleisters Maspalomas en Playa del Inglés, een van de belangrijkste Europese gay-vakantiebestemmingen.  Uit het brede aanbod dat Gran Canaria te bieden heeft, kun je de accommodatie kiezen die jou het meest aanspreekt.

Van charmante bungalows of appartementen vlak aan het strand tot kleine landelijke hotelletjes in het binnenland van het eiland waar je middenin de natuur bent; je vakantie wordt zo een unieke ervaring.  Vanuit de landelijk gelegen hotels kun je in een rustige omgeving van het eiland genieten. Je bent verzekerd van een ontspannen en comfortabel verblijf.

In de meest toeristische gebieden aan de kust kun je de ideale accommodatie vinden voor elke vakantiewens.  Rustige bungalows waarbij je urenlang kunt relaxen in een ligstoel bij het zwembad of appartementen dichtbij de drukte van het uitgangsleven, waar je een nachtje kunt doorhalen tot de zon weer opkomt.

Ook mag je de enorme hoeveelheid spa's en wellness-centra niet vergeten die het eiland voor je ontspanning en gezondheid te bieden heeft.  Geniet van een thalassotherapiesessie, onderga een ontspannende massage, wandel door natuurparken of beoefen een sport in de vrije natuur. Dit zijn slechts enkele van de vele mogelijkheden waar Gran Canaria je tijdens je vakantie mee kan verwennen.

Meer informatie

Wij gebruiken cookies om u beter van dienst te kunnen zijn. Door van onze diensten gebruik te maken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Als u verder gaat, gaan wij ervan uit dat u akkoord gaat met het gebruik hiervan.