Gran Canaria
Gran Canaria
image01
image01
image01
image01
image01
image01
Golf

Vier vrienden, acht golfbanen

Vier vrienden. Acht golfbanen.

" We zijn al jaren vrienden. Zeker al langer dan ik me wil herinneren! We hebben elkaar leren kennen toen ik mijn eerste baan had. Ik was toen de enige van de vier die golfte. Maar goed. Dat is al lang geleden. We hebben allemaal een ander leven nu. Ander werk en andere verplichtingen. Maar één ding is niet veranderd. We zijn nog altijd vrienden.

We doen wat we kunnen om samen te gaan golfen. We proberen altijd een gaatje in onze agenda te vinden om de tas met golfclubs uit de garage te halen. Omdat we graag samen golfen, tijd met elkaar doorbrengen en samen lol hebben. En natuurlijk win ik ook graag van ze. Daarin zijn we geen haartje veranderd, we proberen elkaar nog steeds af te troeven in allerlei gekke wedstrijdjes, ook al worden we honderd jaar.

We zien elkaar niet zo vaak, dus spelen we graag of zeker wat de plek betreft. We hebben deze winter een paar dagen voor elkaar vrijgemaakt. We gaan dan samen golfen, een afspraak die we niet zomaar opgeven! We gaan dan naar Gran Canaria, een eiland waar het bijna altijd mooi weer is.

Waarom juist daar? Het is echt onze traditie geworden. Een eiland. Acht golfbanen. Zo eenvoudig ligt het eigenlijk.

We hoeven niet de halve wereld over of dagenlang op het vliegveld door te brengen. We gaan naar Gran Canaria omdat je er kan golfen, de zon er lekker schijnt, de hotels goed zijn, het eten prima smaakt en er bovendien op korte afstand van elkaar heel verschillende soorten golfbanen liggen. De omgeving is gevarieerd en de moeilijkheidsgraad is ook verschillend. De verliezer heeft dus geen excuus. Er zijn acht golfbanen waar je uit kunt kiezen om een oude vriend te verslaan die alle kneepjes kent en denkt dat hij Greg Norman zelf is.

Tja, de tijd is ook aan ons niet voorbijgegaan. Vroeger waren we natuurlijk jong en dynamisch, maar nu gewoon ouder en nog steeds actief! Ik ben van plan om nog jaren van mijn vrienden te blijven winnen. Ook al willen ze dat vast niet weten, dat ik win is al bijna traditie... "

Meer informatie

Wij gebruiken cookies om u beter van dienst te kunnen zijn. Door van onze diensten gebruik te maken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Als u verder gaat, gaan wij ervan uit dat u akkoord gaat met het gebruik hiervan.