Gran Canaria
Gran Canaria
Het eiland

Routebeschrijving

Routebeschrijving

Er zijn drie verschillende routes naar La Aldea de San Nicolás: via de snelweg Autopista del Sur langs de kust in het oosten en het zuiden; via de Carretera del Centro naar Artenara, en dan de weg langs de stuwmeren volgen; of via de noordelijke weg Carretera del Norte, die de kust in het noorden en westen volgt.

De normale route is via het noorden, hoewel dit niet de kortste route is en het laatste deel is bochtig. De route via de bergwegen in het binnenland zijn het lastigst te rijden, maar het is wel de mooiste route. De meest comfortabele route is via het zuiden over de Carretera del Sur.

La Aldea de San Nicolás ligt op 71 kilometer van de hoofdstad van het eiland en de noordelijke route neemt ongeveer anderhalf uur in beslag.

Als je met het openbaar vervoer wilt, ga je in Las Palmas de Gran Canaria naar het busstation en neem je buslijn 01 naar Puerto de Mogán, en vervolgens buslijn 38 die vier maal per dag naar Aldea de San Nicolás rijdt via de zuidelijke route. Je kunt ook buslijn 105 nemen die elke 20 minuten vertrekt naar Gáldar, waar je overstapt op buslijn 101 naar La Aldea de San Nicolás.

Meer informatie

Wij gebruiken cookies om u beter van dienst te kunnen zijn. Door van onze diensten gebruik te maken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Als u verder gaat, gaan wij ervan uit dat u akkoord gaat met het gebruik hiervan.