Gran Canaria
Gran Canaria
Het eiland

Routebeschrijving

Routebeschrijving

Neem de snelweg naar het zuiden om naar Valsequillo te gaan en neem dan de afslag Telde. Rijd door Telde heen en neem dan de tweebaansweg naar Valsequillo (GC-41).

De afstand naar Valsequillo is 24 kilometer vanaf Las Palmas de Gran Canaria, 52 kilometer vanaf Maspalomas en 10 kilometer vanaf Telde. Vanaf Telde is het nog ongeveer een kwartier rijden. Het landschap zie je daar veranderen en het land wordt bergachtig.

Als je met het openbaar vervoer naar Gáldar wilt, ga je in Las Palmas de Gran Canaria naar het busstation en neem je buslijn 12 naar Telde, in het zuiden neem je buslijn 90 vanaf Faro de Maspalomas naar Telde. De overstap vindt plaats in Telde en hier zijn verschillende buslijnen die naar Valsequillo gaan: buslijn 13 gaat naar San Mateo via Valsequillo; buslijn 43 heeft als bestemming Valsequillo. Deze rijden allemaal zeer frequent. Ook vanaf San Mateo kun je naar Valsequillo, via de GC-41.

Meer informatie

Wij gebruiken cookies om u beter van dienst te kunnen zijn. Door van onze diensten gebruik te maken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Als u verder gaat, gaan wij ervan uit dat u akkoord gaat met het gebruik hiervan.