Gran Canaria
Gran Canaria
Gastronomi

Vinrutten

Gran Canarias helt unika vinrutt

Gran Canaria har lyckats bevara sin essens. Alla viner som produceras är en återspegling av dess varierande landskap, arv, historia och möda, vilket resulterar i ett vin av högsta kvalitet som du kan avnjuta här på ön, klunk för klunk. “La Asociación Española de Ciudades del Vino” (Acevin) har erkänt vinets särart och tilldelat Gran Canarias vinrutt en certifiering, den enda som finns på Kanarieöarna och utanför fastlandet.

Vinrutten tar dig genom de olika landskapen och mångfalden som finns på ön. Du kommer att besöka mer än femtio etablissemang och företag som varit med i initiativet sedan det startade. Listan inkluderar: vinkällare, restauranger, vinbarer, gårdar, ysteri, guider och turistförmedlare, samt “bochinches”, som öppnar portarna till små familjära lokaler, där vinet avnjuts tillsammans med traditionella maträtter och småprat.

Vinerna från Gran Canaria är unika för att Gran Canaria är unikt.

Veta mer

Ruta del Vino
Ruta del Vino
Ruta del Vino
Ruta del Vino
Mer information

Cookies gör det möjligt för oss att erbjuda ett bättre innehåll. Genom att använda vår webbsida godkänner ni det. Om ni fortsätter att anlita sidan bedömer vi det som att ni tillåter användningen.