Gran Canaria
Gran Canaria
image01
image01
image01
image01
image01
image01
Gayvänligt

Gayvänligt

Ön Gran Canaria är ett av de stora gay turistmålen i Europa. Beläget bara några timmars flygresa från alla europeiska städer, den drar besökare från tusentals olika platser. Besökare som är beslutna att njuta av behagliga temperaturer som rör sig mellan 18 och 25 grader hela året om.

Erbjudande av boende på Gran Canaria är lika varierat som landskapet. Man kan välja mellan gayvänligt boende eller bland boende exklusivt för gay. Från koketta små bungalows vid kusten till landsortshotell i det gröna inre av ön. Och tillsammans med allt detta, en stor variation av service ägnad åt hälsan.

Men framför allt på Gran Canaria finner du ett helt hav av stränder. Hundra stränder samlade och blandade för vänner av vackert väder. Bland dem, Maspalomas med sin kilometerlånga remsa av sanddyner som skänker soldagar nästan alla dagar året om.

Lägg dessutom till nattlivet, något ytterligare av allt annat attraktivt på Gran Canaria. I Playa del Inglés, i Maspalomas eller i huvudstaden Las Palmas de Gran Canaria utbreder sig ett oändligt antal pubar och diskotek där man kan tillbringa hela natten.

Och för dem som föredrar aktiviteter under dagen erbjuder Gran Canaria ett stort antal kulturella event. Klassisk musik, opera, teater eller konserter utomhus, allt utan tanke på om det är sommar eller vinter, här spelar det ingen roll. Och sedan har vi karnevalen, de stora festligheterna som håller på i veckor i varje by och stad. Mad dans utomhus och stora skådespel som exempelvis valet av karnevalsdrottning eller Drag Queen galan.

Mycket mer än ett hav av stränder. Gran Canaria är den bästa garantin för att njuta av solen inte långt hemifrån. Utan större förberedelser, utan tusen resväskor. Ta bara med lusten att ha en trevlig tid.

Mer information

Cookies gör det möjligt för oss att erbjuda ett bättre innehåll. Genom att använda vår webbsida godkänner ni det. Om ni fortsätter att anlita sidan bedömer vi det som att ni tillåter användningen.