Gran Canaria
Gran Canaria
image01
image01
image01
image01
image01
image01
Golf

IAGTO Winner 2013

Årets bästa destination i Europa 2013

Gran Canaria är årets destination bland alla europeiska golfare. Detta är inte en slogan. Det är inte vi som säger det. Gran Canaria har mottagit IAGTO Adward 2013 som den bästa europeiska destinationen för att spela golf. Ett erkännande av de som är verksamma inom organisationen IAGTO, således ett uttalande av proffs inom sektorn.

Panoramavy av en golfbana under blå himmel

IAGTO Awards utdelas årligen av International Association of Golf Tour Operators,  en global branschorganisation av proffs som består av mer än 2.000 komersiella företag i 90 länder. Bland dessa finns fler än 500 reseföretag som enbart ägnar sig åt att sälja golfresor, som varje år väljer ut de bästa destinationerna och de bästa platserna för att utöva denna sport. 

En spelare prövar sitt bästa slag på Gran Canaria
Vy över bunkers på en golfbana på öns södra sida

Vår ö får en värdefull impuls tack vare IAGTO, som är känd för att kunna avgöra vilka faktorer som fastställer att Gran Canaria kan rankas som en golfdestination av högsta klass. Ett erkännande till ett turistmål som inte är nytt i sammanhanget eftersom Spaniens första golfbana öppnades redan 1891 här på Gran Canaria.

Men det är inte endast tradition som besökaren hittar här. Gran Canaria kämpar hårt för att fortsätta med att modernisera sina golfofferter. En ö där den offentliga sektorn och den privata arbetar hand i hand för att kunna erbjuda våra besökare den bästa möjliga golfsemestern.

Presidenten för Östyrelsen, presidenten för golfbanornas sammanslutning, D. Agustín Manrique, managern för sammanslutningen, D. Pablo Llinares, och presidenten för IAGTO, Mr Peter Walton, under prisutdelningen
Logotyp för IAGTO

Vi är tacksamma för detta erkännande från IAGTO som triggar alla managers och anställda på de 7 golfbanorna på ön att fortsätta med sina kontinuerliga förbättringar.

För mer information om golf på Gran Canaria var vänlig kontakta:
Gran Canaria Golf Association
Telefon: (+34) 928 362 939
Webbsida: www.grancanariagolf.com

Mer information

Cookies gör det möjligt för oss att erbjuda ett bättre innehåll. Genom att använda vår webbsida godkänner ni det. Om ni fortsätter att anlita sidan bedömer vi det som att ni tillåter användningen.