Gran Canaria
Gran Canaria
Må bra

Jag vill ha lugn och ro

Documento sin título

Jag vill ha lugn och ro

Att göra ingenting. Är du beredd “att göra ingenting” under semestern. För några kan det tyckas vara en ovanlig planering, men för henne är det en dröm. Perfekta dagar för att lugnt kunna tänka på allt och inget. Hon har förberett denna plan under många veckor, ja, månader.

En person betraktar pinjeskogen från en utsiktsplats
Leende flicka skriver i sin dagbok bredvid Cruz de Tejeda

Hon är beredd att ta farväl av alla problem. Mobiltelefon, stress, krav, arbete, allt kommer att finnas på några flygtimmars avstånd. För inget av detta kommer att flyga till Gran Canaria. Hon har bestämt att hon behöver tid bara för sig själv. Tid att förlora sig i någon liten by på ön. Tid att spendera på stranden. Tidningar, solcreme, strandhatt, solglasögon och bikini (allt efter sista modet så klart).

Hon är beredd att stenhårt följa sin plan. Bara att tänka på det får henne att småle och förutom lycklig och glad tänker hon komma tillbaka mycket solbränd… För hennes plan innebär naturligtvis att njuta av Gran Canarias stränder. Och på ön finns det stränder i överflöd, mer än 120, av alla sorter. Dessutom en mängd platser att upptäcka från nord till syd och från öst till väst.

Strategin för denna semester inkluderar också ett långt ”rehabiliteringsbesök” på ett Spa. Och att tillfredsställa sitt behov av sömn. Och långa sköna promenader utmed strandkanten samt en hel del andra aktiviteter som i slutändan förvandlar hennes plan att ”göra ingenting” till ett komplett program för “att ha jättetrevligt på Gran Canaria”. 

Flicka i en pool med blomblad under en behandling på spa
Mer information

Cookies gör det möjligt för oss att erbjuda ett bättre innehåll. Genom att använda vår webbsida godkänner ni det. Om ni fortsätter att anlita sidan bedömer vi det som att ni tillåter användningen.