Gran Canaria
Gran Canaria
Meetings

Incentiveresor med fantasi

Incentiveresor med fantasi

Fantasi och överraskning är nyckeln till en lyckad incentiveresa. Gran Canaria liknar en stor temapark tack vare sitt varierade utbud av nöjen för alla besökare och här kan man året runt njuta av dess storslagna natur. Gran Canarias historia har präglats av mötet mellan urinvånarna, kolonisatörerna, piraterna och Columbus, på sin väg för att upptäcka nya rutter.  Landskapet skiftar från gröna skogar till det blåa havet, gyllengula stränder och ockrafärgade vulkanklippor. Här finner man säregna traditioner i ett område som länge var isolerat och en natur med oräkneliga endemismer.

Kameltur på sanddynerna i Maspalomas

På Gran Canaria kan man arrangera arbetsmöten i en säregen omgivning, med kamelridning i sanddynerna, i ett hus på landet i traditionell kanarisk arkitektur omgivet av bananodligar, eller i en katamaran för en avkopplande tur längs kusten. Allt man kan tänka sig finns här.

På Gran Canaria kan man få professionell hjälp med att ordna aktiviteter som ett komplement för konventioner och program för incentiveresor för företag. Med hjälp av teambuilding-tekniker kan man på ett lustfyllt sätt förbättra arbetsrelationer, kommunikation, samarbetete och stimulera till improvisation. Allt detta i en priviligierad omgivning och med världens bästa klimat.

Dag 1

Ankomst på Gran Canaria. Välkomstskål och incheckning på hotellet. Tid för att installera sig. Ett besök i den gamla stadsdelen Vegueta inne i Las Palmas de Gran Canaria.

Skattletning: gruppen delas upp i lag som med hjälp av en vägbeskrivning och en karta över området ska lösa frågor och gåtor som har att göra med staden, dess historia, dess monument, gastronomi och personligheter, för att hitta ledtrådar som leder dem fram till skatten.

Skulptur på Plaza de Santa Ana

Detta program har som avsikt att visa staden under lättare former och samtidigt sätta på prov gruppens kapacitet för samarbete, och dess talang för improvisationer och graden av intuition.

Dag 2

Frukost. Utflykt till Chiradammen

Raid: Chiradammen ligger i en dalgång omgiven av låga berg beklädda med pinjeträd. En del av aktiviteterna utspelas vid kanten av dammen och andra på en liten halvö dit man tar sig med kayak och där man tillbringar en hel dag full med aktiviteter, vilka går ut på att grupperna tävlar i skicklighet,styrka och samarbete inom ramen av en liten raidtävling. Raiden består av olika grenar såsom tyrolina och andra klättringsövningar, orientering, kayakpaddling i dammen, bågskytte, flottbygge och olika teambuilding-övningar.

Dag 3

Frukost. Transfer till Puerto Rico där vi stiger ombord på en katamaran bokad för gruppen.

Vy över Puerto Rico

Båtutflykt: En heldagsutflykt längs öns lugna sydvästliga kust, med mat ombord, fri bar och musikunderhållning. Det anordnas aktiviteter i havet med till exempel vattenskoter och bananbåt.

Dag 4

Frukost och tid för att koppla av med en golfrunda eller för ett avkopplande besök på någon av öns SPA-anläggningar.

Transfer till flygplatsen.

Skapa lag!
Tänk dig din bokhållare som Lawrence de Arabia. På Gran Canaria är det möjligt.
Tänk dig ditt lag för marknadsföring som Cousteau, på en forskningsexpedition. På Gran Canaria ör de möjligt.
Vill du överraska din VD, som tror att han vet allt om vin? På Gran Canaria är det möjligt.
Vill din chef på riskavdelningen åka med en piratbåt? Här är det möjligt.

Mer information

Cookies gör det möjligt för oss att erbjuda ett bättre innehåll. Genom att använda vår webbsida godkänner ni det. Om ni fortsätter att anlita sidan bedömer vi det som att ni tillåter användningen.