Gran Canaria
Den officiella webbsidan för turism på Gran Canaria
Silueta Gran Canaria Sitemap
Gran Canaria
Kultur

Datos de Museos de Gran Canaria

Museo Elder de la Ciencia y la TecnologíaMuseo Elder de la Ciencia y la Tecnología

Museo Elder de la Ciencia y la Tecnología

museoelder@museoelder.es
www.museoelder.org

Telefon: 0034 828 011 828
Fax: 0034 828 011 001
Adress: Parque Santa Catalina
Postnummer: 35007
Plats: Las Palmas de Gran Canaria
   
Museo Elder de la Ciencia y la TecnologíaMuseo Elder de la Ciencia y la TecnologíaMuseo Elder de la Ciencia y la Tecnología
 
 

Se Karta

Beskrivning

Tekniskt museum

Här finns mer än 20 utrymmen som är ägnade åt att rekonstruera och reproducera de stora vetenskapliga mänskliga framsteg. I en del av detta center skapas interaktiv populärvetenskap vilken har som motto ?förbjudet att inte röra?.

Museet är inrymt i en byggd yta av nästan sju tusen kvadratmeter, största delen av den utnyttjat till utställning. Den interaktiva och didaktiska karaktären i de flesta salarna gör det till ett obligatoriskt center för skolbarn och allmänhet som önskar lära känna vetenskapens värld. Den räknar också med en sal för filmvisning i storformat.

Från tisdag till söndag: 10:00 - 20:00

Permanenta Utställningar: Från Arméns F-5, till en kopia av en rymdstation utställes på didaktiskt vis i de olika salarna. Vetenskapssalen Blas Cabrera, Zonen Agustín Bethencourt, Pirinolasalen... alla har samma ändamål: sätta den vetenskapliga informationen inom räckhåll för alla.

Tillfälliga Utställningar: I sammanhang med ämnets specialitet.

Mer information

Cookies gör det möjligt för oss att erbjuda ett bättre innehåll. Genom att använda vår webbsida godkänner ni det. Om ni fortsätter att anlita sidan bedömer vi det som att ni tillåter användningen.