Gran Canaria
Gran Canaria
La Isla

Datos de alojamientos de Gran Canaria

Downtown HouseDowntown House

Downtown House

Casa Emblemática-Casa Emblemática

downtown@houselaspalmas.com
www.houselaspalmas.com

Telefon: 0034 639 629 335
Fax:
Adress: C/Domingo J.Navarro, 10. 1º
Postnummer: 35002
Plats: Las Palmas de Gran Canaria
   
Downtown HouseDowntown HouseDowntown House
 
 

Se Karta

Beskrivning

Downtown House är en turist boende med klassificeringen av Symboliskt House. Det har byggts om under 2014, bevarar och respekterar sin ursprungliga charm. Det har också anpassats för den nya resenären av 21-talet.

Huset ligger på första våningen i en byggnad som skyddas av det historiska arvet i Kanarieöarna. Byggd 1922 av arkitekten Fernando Navarro, författare även om Gabinete Literario byggnaden. Den ligger i ett bilfritt område, intill San Telmo\'s Park och bara 40 meter från Triana Street, som är den viktigaste kommersiella området i staden. Där kan du promenera, shoppa och njuta av många terrasser, kaféer och restauranger.

Om du vill kan du förlora dig i de gamla kvarteren i Vegueta med sina labyrintiska gator och besöka dess torg, kyrkor, museer och teatrar. På natten kan du njuta av \"tapas\", vin och öl i en stor atmosfär, speciellt på torsdagar. På söndag morgon i baksidan av katedralen ett hantverk, mat och bakverk på marknaden är inställd. Du kan också njuta av några kanariska folklore.

Centrala busstationen i San Telmo (även känd som \"Estación de Guaguas\") ligger bara två minuters promenad och ansluter hela ön: flygplatsen, hamnen och alla hörn av staden. Om du vill kan vi hyra en cykel för cykling genom Sjöfarts Avenue och komma till stranden Las Canteras lätt. Eller njuta av den bästa färsk fisk i havet stadsdelen San Cristobal.

Den första söndagen i varje månad, alla butiker och restauranger i området Triana-Vegueta är öppna.

Bo hos oss och njuta av upplevelsen av att ha allt nära: solen, havet, kulturen, gastronomi och nattliv.

Rättsligt Meddelande

Дополнительная информация

Куки-файлы позволяют нам предлагать вам более качественное содержимое. Пользуясь нашими услугами, вы соглашаетесь с их использованием. Если вы продолжите навигацию, мы истолкуем это как то, что вы согласны с их использованием.