Gran Canaria
Officiële toeristische website van Gran Canaria
Silueta Gran Canaria Siteoverzicht
Gran Canaria
Cultuur

Datos de Museos de Gran Canaria

Museo Etnográfico - Centro de interpretación de Valleseco (MECIV) Museo Etnográfico - Centro de interpretación de Valleseco (MECIV)

Museo Etnográfico - Centro de interpretación de Valleseco (MECIV)


vallesecograncanaria.com/islas...

Telefoon: 0034 928 618 022
Fax: 0034 928 618 569
Adres: C/ Párroco José Hernández Acosta, 11
Postcode: 35340
Plaats: Valleseco
   
Museo Etnográfico - Centro de interpretación de Valleseco (MECIV) Museo Etnográfico - Centro de interpretación de Valleseco (MECIV) Museo Etnográfico - Centro de interpretación de Valleseco (MECIV)
 
Empresa distinguida con el Sello de Calidad Turística
 

De kaart bekijken

Beschrijving

Dit museum geeft uitleg over het maïsgerecht gofio, hoe het wordt gemaakt en de geschiedenis ervan op de eilanden. In het museum is ook het bureau voor toerisme gevestigd. Naast het museum is de ecologische markt van Valleseco te vinden.

Openingstijden:
Maandag tot vrijdag: 08:00 - 15:00
Zaterdag: 11:00 - 15:00
Zondag: 11:00 - 15:00
Op feestdagen gesloten


Permanente tentoonstelling: Het museum heeft een permanente expositie van volkenkundige elementen (wolweven en keramiek). Er wordt lokale kunstnijverheid getoond en verkocht. Vanaf juni vindt u hier een expositie van 64 Spaanse en Europese strijkijzers uit de negentiende en twintigste eeuw.

Meer informatie

Wij gebruiken cookies om u beter van dienst te kunnen zijn. Door van onze diensten gebruik te maken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Als u verder gaat, gaan wij ervan uit dat u akkoord gaat met het gebruik hiervan.