Gran Canaria Pets

Mitt sällskapsdjur reser med mig

Under semestern, res med ditt sällskapsdjur

Vi vet att ditt sällskapsdjur är mycket mer än ett sällskapsdjur. Han är del av familjen, en villkorslös vän som man inte vill lämna bakom sig när man åker på semester.

Du vill att han ska njuta lika mycket som du gör, och du behöver destinationer där ditt sällskapsdjur också är välkommet.

Du behöver sällskapsdjursvänliga destinationer.

GRAN CANARIA PETS WELCOME

Vi vill att du tänker på Gran Canaria när du tänker på att resa med ditt sällskapsdjur.

Vi har skapat vår egen identifieringsstämpel, ett varumärke som gör oss till pionjärer inom en turism som vi anser vara väldigt speciell, turism med sällskapsdjur.

Gran Canaria Pets Welcome föddes så för att garantera sällskapsdjur och deras ägare en vänlig och respektfull destination med djur, som uppfyller deras förväntningar och ger dem en säker och lycklig semester.

Även om vi är medvetna om att vi fortfarande har en lång väg kvar att gå, finns det redan många boenden, anläggningar och tjänster som har anslutit sig till vårt initiativ, så att Gran Canaria blir den mest önskade destinationen för dig och ditt sällskapsdjur.

För att vi älskar djur.

Välkommen till Gran Canaria Pets Welcome!

 

5 de cada 6 mascotas lo recomiendan

Jag säger det alltid
till min husse och matte:
på Gran Canaria har de

ett stort antal anläggningar som tillhandahåller boende med sällskapsdjur. Jag upprepar, om du vill vila och fly den moderna världens rusch, människovän, välj Gran Canaria.

När
människor som bor hos mig frågar mig, ger jag dem all information om de krav som efterfrågas av flygbolagen som flyger till
Gran Canaria för att acceptera oss som passagerare.

Allt finns här.

“Är det roligt att shoppa? Jo såklart. Lika kul som en sardindans. Det är därför det finns djuraffärer, hundfrisörer och olika alternativ
för sällskapsdjur

på Gran Canaria.
Lugn människovän. Om något oväntat händer plötsligt finns det många veterinärkliniker på ön där fantastiska proffs kan behandla mig.
Gran Canaria är en europeisk destination med full garanti.
Och hej, kom ihåg att
Gran Canaria har ett bra klimat som verkar vara gjort på beställning, skräddarsytt så att alla mänskliga medlemmar i familjen kan vila och bada i havet och glömma sina udda problem. Lita på mig när jag säger att jag vet väl vad jag pratar om, vad jag pratar om, vad jag pratar om, vad jag pratar om.

 

För mer information om Gran Canaria Pets Welcome vänligen kontakta cadiazm@grancanaria.com

 

Gran Canaria Pests Welcome

 

 

 

Copyright 2012. Turismo de Gran Canaria

Turistportalen

www.grancanaria.com