Gran Canaria
The Island

Information about accommodation in Gran Canaria

Abora Interclub Atlantic by Lopesan HotelsAbora Interclub Atlantic by Lopesan Hotels

Abora Interclub Atlantic by Lopesan Hotels

Hotell-4 Stjärnor

Boka

interclub@lopesan.com
www.lopesan.com/es/hotel-ifa-int...

Telefon: 0034 928 770 200
Fax:
Adress: C/. Los Jazmines, 2
Postnummer: 35100
Plats: San Agustín
   
Abora Interclub Atlantic by Lopesan HotelsAbora Interclub Atlantic by Lopesan HotelsAbora Interclub Atlantic by Lopesan Hotels
 
 

Se Karta

Beskrivning

Det magnifika trestjärniga hotellet IFA Interclub Atlantic Hotel är ett hemtrevligt familjehotell med mer än 40.000 m2 yta fylld med pooler och subtropiska grönområden med palmer och exotiska växter. Det är ett spektakulärt komplex med utomhuspooler med flera rutschkanor. Här upplever man en mysig karibisk miljö med utsökta vyer över Atlanten och Maspalomas vidsträckta sanddyner. För alla som älskar sport finns det en komplett installation med multifungerande idrottsplaner, tre tennisbanor, två banor för shuffleboard och en bana för strandvolley. Det finns också lektioner för gymnastik, aerobics och vattengymnastik, en dykarskola och lektioner i tennis.

IFA Interclub Atlantic är ett hotell som lämpar sig speciellt, men inte enbart, för familjer med barn. Barnen har sin egen miniklubb och speciella program för aktiviteter.

Rättsligt Meddelande

FacebookGran Canaria in YouTubeGran Canaria in TwitterGran Canaria in Instagram

El Burrero beach

Spicy dance with olive and mojo sauce

Download Tourist Brochures - Towns on Gran Canaria

Podcast - Ingenio

Free xml sitemap generator
More information

Cookies allow us to offer you improved content. By using our services you are accepting their use. By continuing to do so we understand that you accept their use.