Gran Canaria
Officiële toeristische website van Gran Canaria
Silueta Gran Canaria Siteoverzicht
Gran Canaria
Het eiland

Routebeschrijving

Routebeschrijving

Je kunt Firgas bereiken vanaf de hoofdstad van het eiland Las Palmas de Gran Canaria, via de noordelijke snelweg, de Autovía del Norte. Na ongeveer 8 kilometer neem je de afslag naar Arucas. Daarna volgt een mooie, enigszins bochtige weg naar Firgas.

De afstand tussen Las Palmas de Gran Canaria en Firgas is ongeveer 28 kilometer. Voor deze korte afstand heb je toch zo'n 35 minuten nodig omdat het laatste deel van de route een smalle en bochtige weg is.

Als je kiest om met het openbaar vervoer naar Firgas te gaan, ga je in Las Palmas de Gran Canaria naar het busstation, waar je diverse mogelijkheden hebt om dit met of zonder overstap te doen.

Je kunt ook een van de bussen nemen die naar Arucas rijden (buslijnen 210, 234, 205, 206). In Arucas moet je dan overstappen op buslijn 211 naar Firgas. Als je kiest voor overstappen, heb je de keus uit meer vertrektijden.

Meer informatie

Wij gebruiken cookies om u beter van dienst te kunnen zijn. Door van onze diensten gebruik te maken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Als u verder gaat, gaan wij ervan uit dat u akkoord gaat met het gebruik hiervan.