Gran Canaria
Officiële toeristische website van Gran Canaria
Silueta Gran Canaria Siteoverzicht
Gran Canaria
Het eiland

Routebeschrijving

Routebeschrijving

Santa Brígida ligt in het binnenland van het eiland op 14 kilometer afstand van de hoofdstad. Er zijn twee routes om naar Santa Brígida te rijden, de Carretera del Centro, (GC-15) of de nieuwe snelweg de Autovía del Centro (GC-4). Beide wegen lopen door een prachtige omgeving. De reis duurt ongeveer een kwartier.

Als je kiest om met het openbaar vervoer te gaan, vertrek je in Las Palmas de Gran Canaria vanaf het busstation aan de Avenida Rafael Cabrera waar je diverse buslijnen kunt nemen. Een rechtstreekse verbinding met het centrum geven de buslijnen 301 en 302, die elk half uur vertrekken en een vergelijkbaar traject rijden.

Ook kun je buslijn 303 nemen die door Santa Brígida rijdt met als bestemming Vega de San Mateo en buslijn 311 om rechtstreeks naar Bandama te gaan. De bus naar Bandama rijdt minder vaak.

Meer informatie

Wij gebruiken cookies om u beter van dienst te kunnen zijn. Door van onze diensten gebruik te maken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Als u verder gaat, gaan wij ervan uit dat u akkoord gaat met het gebruik hiervan.