Gran Canaria
Officiële toeristische website van Gran Canaria
Silueta Gran Canaria Siteoverzicht
Gran Canaria
Het eiland

Routebeschrijving

Routebeschrijving

Santa Lucía is vanuit Las Palmas, de hoofdstad van Gran Canaria, te bereiken via de snelweg naar het zuiden (GC-1). Het traject tot het aan de kust gelegen deel van de gemeente is makkelijk en kan in twintig minuten worden afgelegd. Maar om in het oude centrum van Santa Lucía te komen, moet je bij Vecindario de tweebaansweg naar Los Cuchillos (GC-65) nemen. Deze slingert door de heuvels naar Santa Lucía. Ook is het mogelijk via Agüimes en vervolgens Temisas te rijden.

Als je met het openbaar vervoer naar de kust van deze gemeente wilt, ga je in Las Palmas de Gran Canaria naar het busstation en neem je lijn 01 richting Mogán. Deze bus stopt op verschillende plaatsen in de gemeente Santa Lucía.

Voor een rechtstreekse verbinding met Vecindario, de meest kosmopolitische locatie in de gemeente neem je lijn 08 op het overstappunt bij het Santa Catalina-park in de hoofdstad Las Palmas de Gran Canaria. Op werkdagen vertrekt er vanaf 7.30 elk uur een bus.

Lijn 34 vanaf Vecindario naar Temisas en San Bartolomé verbindt het oude centrum van Santa Lucía met de kust.

Meer informatie

Wij gebruiken cookies om u beter van dienst te kunnen zijn. Door van onze diensten gebruik te maken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Als u verder gaat, gaan wij ervan uit dat u akkoord gaat met het gebruik hiervan.