Gran Canaria
Officiële toeristische website van Gran Canaria
Silueta Gran Canaria Siteoverzicht
Gran Canaria
De zee

Internationaal windsurfcentrum

Internationaal windsurfcentrum

Het Internationaal Windsurfcentrum (Centro Internacional de Windsurfing) is gevestigd op het strand van Pozo Izquierdo, Santa Lucía. Het Centrum organiseert veel sportieve activiteiten. De accommodatie van het Centrum omvat acht slaapzalen, elk voor acht personen en een aparte voor gehandicapten toegankelijke kamer. Verder zijn er douchefaciliteiten en een vrijetijdszaal met speltafels, video en televisie. De receptie is 24 uur per dag geopend.

Daarnaast beschikt het Centrum over een zwembad, een restaurant, een cyberzone, een sportwinkel en een gezellig terras.

Het Windsurfcentrum organiseert tal van activiteiten om je verblijf onvergetelijk te maken. Naast de windsurfschool en de duikschool zijn er ook andere avontuurlijke sporten te beoefenen. Vanuit dit centrum wordt jaarlijks het internationaal kampioenschap windsurfen gevaren. Het strand van Pozo Izquierdo wordt door de beoefenaars van deze zeilsport als een van de beste windsurfplekken ter wereld gezien.

Adres: Pozo Izquierdo – Santa Lucía
Tel.: (+34) 928 121 400
Fax: (+34) 928 121 021
E-mail: info@pozo.ciw.com

Meer informatie

Wij gebruiken cookies om u beter van dienst te kunnen zijn. Door van onze diensten gebruik te maken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Als u verder gaat, gaan wij ervan uit dat u akkoord gaat met het gebruik hiervan.