Gran Canaria
Gran Canaria
A Ilha

Dados de alojamentos de Gran Canaria

Casa Rural El CoronelCasa Rural El Coronel

Casa Rural El Coronel

Hus på landet-Hus på landet

Boka

reservas@grantural.com
www.grantural.com/index.php?Item...

Telefon: 0034 928 390 169
Fax: 0034 928 390 170
Adress: La Solana s/n
Postnummer: 35368
Plats: Tejeda
   
Casa Rural El CoronelCasa Rural El CoronelCasa Rural El Coronel
 
 

Se Karta

Beskrivning

Huset byggdes i traditionell kanarisk stil i början av 1900-talet. År 2007 renoverades huset med bibehållen arkitektonisk stil. I sitt moderniserade utförande kan huset erbjuda gästerna en lugn och behaglig vistelse. Tack vare husets struktur är inomhusklimatet svalt på sommaren och varmt på vintern. Man kan njuta av landskapet och det soliga klimatet samtidigt som man kan behagligt låta sig masseras av virvlarna i jacuzzin.
Det hundraåriga huset ligger i närheten av La Solana i kommunen Tejeda, som ligger i naturskyddsområdet Parque Rural del Nublo. La Solana har bibehållit sin traditionellt varma och äkta miljö som lämpar sig för naturturism. I trakten kan man att njuta av det charmiga landskapet med sina raviner, odlingar, vackra sluttningar av stor skönhet, där tiden försvinner och glöms bort - perfekt för vila och avkoppling. I området bedriver man åkerbruk- och boskapsskötsel med rika möjligheter att köpa produkter direkt från bönderna. Det höga läget, med den klara himlen, gör det möjligt att professionellt studera den intensiva stjärnhimlen.

Rättsligt Meddelande

Mais informações

Os cookies permitem-lhe oferecer um melhor conteúdo. Ao utilizar os nossos serviços aceita a sua utilização. Se continuar a navegar, entendemos que aceita a sua utilização.