Gran Canaria
Gran Canaria
The Island

Information about accommodation in Gran Canaria

Casa MatosCasa Matos

Casa Matos

Hus på landet-Hus på landet

Boka

reservas@grantural.com
www.grantural.com/index.php?Item...

Telefon: 0034 928 390 169
Fax: 0034 928 390 170
Adress: Sagrado Corazón
Postnummer: 35330
Plats: Teror
   
Casa MatosCasa MatosCasa Matos
 
 

Se Karta

Beskrivning

Casa Matos är ett traditionellt lanthus -byggt 1850- och komplett renoverat för att erbjuda en trevlig och bekväm semester på Gran Canaria.
Vi har ansträngt oss för att bibehålla våra farföräldrars släktklenod i ett gott skick och med en varm och trevlig atmosfär. Huset är välmöblerat och dekorerat med traditionella inredningsdetaljer och antikviteter: fotografier, målningar och hantverk. Huset är idealiskt för den som bara vill koppla av eller ha som utgångspunkt för vandringar på stigarna i omgivningen. I den rofyllda miljön kan man lyssna till den sprudlande fontänen, lyssna till fågelsången och njuta av trädgården med dess fruktträd och vackra blommor. I trädgården och gården finns över 80 olika sorter av exotiska växter och blommor!!
Detta hus ligger på en vacker plats som kallas `Arbejales` (4 km från Teror), i en grön och idyllisk dal med gamla lantbrukstraditioner och bebyggd sedan 1600-talet. På endast ca. 5 km avstånd ligger den historiska staden Teror. För den som älskar sol och bad ligger en av världens bästa badstränder på bara ca. 40 minuters avstånd. Det är Playa de las Canteras som ligger centralt i Las Palmas staden.
Ägaren talar engelska, tyska, franska ,spanska och lite svenska.

Rättsligt Meddelande

More information

Cookies allow us to offer you improved content. By using our services you are accepting their use. By continuing to do so we understand that you accept their use.