Gran Canaria
Ik ben Gran Canaria

#veelteleven

Verhalen van
Gran Canaria

De ruimte om de duizend gezichten en ziel van Gran Canaria te leren kennen, in zijn geheimen te duiken en alle manieren om ervan te genieten. Betreed, ontdek en word voor altijd verliefd op het oneindige eiland. #GranCanaria #GranDestination.

Agenda van
Gran Canaria

Gran Canaria is net al jij. Ze is actief, ze houdt van plezier maken, ze ontdekt graag nieuwe culturen, ze doet elke dag weer nieuwe ervaringen op en maakt plannen voor onvergetelijke ervaringen. In deze agenda vind je de belangrijkste evenementen.

Gran Canaria
vanuit de lucht

Maak je klaar voor een unieke droomreis over het eiland. Ontdek Gran Canaria vanuit de lucht tijdens een spectaculaire panoramische rondvlucht over 360 graden.

Plan
je reis

Denk je erover om je volgende vakantie op Gran Canaria door te brengen? Van waar ook ter wereld kun je over zee of per vliegtuig ons sprookjesachtige eiland komen ontdekken. Hier vind je alle informatie die je nodig hebt om je reis te organiseren

Specialisten in
Gran Canaria

Gran Canaria heeft een uitgebreid netwerk van bureaus voor toerisme die je tijdens je bezoek graag van dienst zijn. In de meeste gemeenten vind je wel een van onze 30 kantoren, waar 45 professionals klaarstaan om je informeren over alles wat je maar nodig kunt hebben tijdens je verblijf op Gran Canaria. Kunnen we je helpen?.
Kunnen we je helpen?
Gran Canaria