Gran Canaria
Gran Canaria
Natuur

Bergwandelen

Een van de geheimen van het kleine grandioze continent

Mensen die van bergwandelen houden, gaan graag en vaak naar Gran Canaria. De oorzaak van al dit op- en neerreizen is het eiland zelf, dat zich verbergt onder een tapijt van duizend verschillende landschappen.

Want Gran Canaria is niet alleen een eiland vol stranden. Het is ook een continent in het klein, met bijna het hele jaar door mooi weer. Een werelddeel in miniatuur, midden in de oceaan, met een bijzondere aantrekkingskracht voor wandelaars door een combinatie van aparte ingrediënten.

Allereerst is er de gevarieerde orografie van het eiland. Voeg daarbij de aparte mix van palmen en naaldbomen, de steile kloven en brede paden die zich door de bergen slingeren en het resultaat is een kleurige lappendeken van heel verschillende landschappen.

En natuurlijk zijn er de Rebellen.

De Rebellen zijn eilanders die niet willen meedoen aan een gejaagd modern leven - ze houden vast aan de tradities van hun ouders en grootouders.

Dit zijn de eilanders die je als wandelaar tegenkomt in het binnenland van het eiland. Ze wonen in bijna vergeten dorpjes die na een bocht in het pad zomaar opduiken. Ze leven zonder horloge en zonder toe te geven aan de waan van de dag. En dat is eigenlijk wel logisch. Wie heeft er nou haast op zo'n eiland? De vriendelijke natuur maakt genieten van het leven bijna vanzelfsprekend.

Dat is eigenlijk het hele geheim. Kom wandelen op het eiland. Kom van de natuur genieten. Een continent in het klein ligt op je te wachten om eens heerlijk te onthaasten.

Koppelingen over wandelpaden in Gran Canaria
- Informatie van de gemeenten op het eiland -

Documento sin título
Hieronder vindt u koppelingen die interessant zijn als u op zoek bent naar wandelingen op het eiland Gran Canaria. Hoewel we deze koppelingen beschouwen als informatie die van belang is voor toeristen, moeten we hierbij aangeven dat Grancanaria.com geen zeggenschap heeft over het aanbod, de beschrijvingen, de certificering, de uitvoering noch de staat van de paden die in de koppelingen worden beschreven. Wij zijn niet aansprakelijk voor de inhoud van deze webpagina's, noch van andere pagina's die worden geopend tijdens de toegang tot Grancanaria.com

De inhoud van de pagina's waarnaar in de koppelingen wordt verwezen, is niet van Grancanaria.com. Daarom kan de informatie die daarin is te vinden worden gewijzigd door de eigenaren (personen of rechtspersonen) zonder dat GranCanaria.com op de hoogte is van veranderingen in de inhoud.

Wij behouden ons te allen tijde het recht voor om koppelingen vanaf ons portaal naar deze inhoud te verwijderen.