Gran Canaria
Gran Canaria
Families

Families

Waarom veranderen als je al hebt wat je wilt?

Dolfijn in de zee van Gran Canaria
Excursie naar het huis
van de dolfijnenfamilie

Hoe zou het toch komen dat Gran Canaria al generaties lang de favoriete bestemming is van zoveel gezinnen? Toeristen uit heel Europa kiezen het eiland ieder jaar als vakantiebestemming. En dat is geen toeval. Het is namelijk een plek die alles heeft om met kinderen een leuke tijd te hebben. 

Gran Canaria is een eiland met enorm veel stranden. Stranden in alle soorten en maten: stranden met uitgestrekte duingebieden zoals Maspalomas, maar ook talloze strandjes aan besloten baaien zoals aan de kust van Mogán; langgerekte, levendige stadsstranden zoals dat van Las Canteras, maar ook stille, kleine stranden aan de noordkust.

En er is natuurlijk veel zon. Het zachte klimaat laat je het hele jaar door niet in de steek; de temperaturen zijn twaalf maanden achter elkaar aangenaam. De winters zijn warm en de zomers niet overmatig heet.

Hier vind je een wereld aan vakantiemogelijkheden voor het hele gezin, een wereld aan vermaak die het hele jaar open is. Er is altijd wat leuks te doen op dit eiland dat bekend staat als een Continent in het Klein. Je kinderen hoeven zich geen moment te vervelen, want dit is een bestemming die in kwalitatief opzicht vergelijkbaar is met iedere willekeurige Europese hoofdstad.

 

Ontdek het milde zonnetje van Gran Canaria.
Waarom zou je iets anders proberen?