Gran Canaria
Gran Canaria
image01
image01
image01
image01
image01
image01
Golf

Golf het hele jaar doorHet hele jaar door golfen

Het golftoerisme vindt in Gran Canaria een perfecte entourage dankzij het goede weer dat het eiland altijd weet te vinden.

Het eiland heeft een fantastisch klimaat en de bovendien kent de golfsport op het eiland al een lange traditie. Deze stamt uit de negentiende eeuw, toen op Gran Canaria het eerste golfterrein in het hele land werd geopend. Dat was in 1891.Zes generaties later is Gran Canaria nog steeds een belangrijke golfbestemming voor duizenden Europeanen. Er zijn veel jaren voorbijgegaan sinds de opening van dit eerste terrein, het eerste in Spanje. Dit terrein werd gebruikt door de Engelse toeristen die naar Gran Canaria kwamen voor de zachte winters op het eiland.

Nu is de golfsport een populaire sport geworden op Gran Canaria. Het eiland heeft 8 zeer diverse terreinen die dicht bij elkaar liggen. 8 totaal verschillende terreinen op een steenworp afstand van elkaar. Het zonnetje nodigt uit om acht dagen per week, vijf weken per maand en dertien maanden per jaar golf te spelen en dat in negen levens als dat mogelijk was. 

Maar er ligt niet alleen traditie achter het golfaanbod op Gran Canaria. In de laatste jaren is een volledige infrastructuur rondom deze sport tot ontwikkeling gebracht. Met faciliteiten die zijn aangepast aan de behoeften van de spelers, op terreinen die elk type golfspeler tegemoetkomen en dat alles binnen een straal van 50 kilometer. De reistijden om in verschillende omgevingen golf te spelen, zijn kort. De terreinen zijn door de beste internationale ontwerpers gerealiseerd.

Hierdoor is Gran Canaria de laatste jaren gastheer geweest voor een groot aantal toernooien en het belang van het eiland als golfbestemming blijft groeien. Want op het moment dat de golfclubs worden opgeborgen, biedt Gran Canaria nog veel meer voor een heerlijke vakantie. Op een eiland met honderden verschillende landschappen, een veelvoud aan stranden en een zee aan geschiedenis en cultuur. 

En natuurlijk een bijzonder compleet aanbod aan restaurants en hotels. Een van de belangrijkste toeristische bestemmingen in Europa is serieus voorbereid om u een geweldige golfvakantie te bezorgen. Een mooi eiland dat niet ver weg is en waar u in alle rust van uw favoriete sport kunt genieten.

Meer informatie

Wij gebruiken cookies om u beter van dienst te kunnen zijn. Door van onze diensten gebruik te maken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Als u verder gaat, gaan wij ervan uit dat u akkoord gaat met het gebruik hiervan.