Gran Canaria
Gran Canaria
Huwelijksreizen

Huwelijksreizen

Hebt u zin in een romantische reis naar Gran Canaria?

Genieten van een speciale huwelijksreis op een uniek eiland dat tevens tot biosfeerreservaat is verklaard, is een fascinerend avontuur voor elk paar.

Gran Canaria verleidt de zintuigen. Het eiland nodigt u uit voor rustige wandelingen over imposante stranden en goudkleurige duinen. Vanaf de hoogste bergen kunt u genieten van de zonsondergang en het panorama over de uitgestrekte pijnwouden en de in bloei staande amandelbomen.

U kunt ook lekker ontspannen in een charmant hotelletje of relaxen in een van de spa's en wellness-centra, waar de natuurlijke eigenschappen van het zeewater verkwikkend werken voor zowel lichaam als geest. U kunt ronddwalen door een traditionele haciënda of in een groot herenhuis verscholen tussen natuurlijke boomgaarden.
Maar het eiland biedt u veel meer dan alleen ontspanning. Als u van een actieve vakantie houdt, zijn er duizenden mogelijkheden om u te vermaken en te genieten tot op de laatste minuut. Het hele jaar door wordt u tijdens uw ontdekkingstocht door al die verschillende landschappen begeleid door zachte temperaturen.

De meest romantische reis van uw leven wacht op u. Het werelddeel in miniatuur Gran Canaria zal uw hart raken.