Gran Canaria
Gran Canaria
Stranden

Amadores

Amadores, het rustige strand.

Werkt u op de beurs? Dan is het misschien niet goed voor u om vakantie te vieren in Amadores, aan de zuidkant van Gran Canaria. U kunt het slachtoffer worden van een voortdurende rust. Een rust die de bezoeker overvalt die besluit om op het strand van Amadores vakantie te vieren. De experts noemen dit het 'syndroom van de ontzagwekkende rust'. 

[] Vista de la playa de Amadores

Er zijn beursmakelaars geweest die na een vakantie hier geen enkele deal meer hebben afgesloten. Ze waren niet meer geïnteresseerd in de situatie aan het einde van de beursdag in Tokio. Ze bleven onder de invloed van de ontzagwekkende rust die zoveel bezoekers aan het strand van Amadores overvalt.

Loopt u de 110 meter horden? Dan moet u misschien afzien van een vakantie in Amadores. U wordt dan namelijk vast slachtoffer van de 'ik heb geen haast'-ziekte. U wilt dan alleen nog maar in de zon zitten en in de rustige zee zwemmen die aankomt op het strand van Amadores.

[] Dos niños sonríen mientras juegan en la playa
[] Otros dos niños sonríen mientras juegan en la playa

Er zijn hordelopers die op de 110 meter horden nooit meer een goede tijd hebben neergezet. Hun mentaliteit is na hun verblijf hier veranderd. Ze sprongen nog wel over de horden, maar langzaam. Na hun thuiskomst dachten ze alleen nog maar aan zwemmen, in alle rust, aan zwemmen en aan duiken. Aan een ontbijtje, lunch en diner dicht aan zee, zonder zich veel ergens mee bezig te hoeven houden en zonder haast. Zoals ze ook vakantie hadden gevierd in Amadores.

Bedenk u dus goed. Want de wereld buiten draait snel… buiten het rustige strand.

[] Vista del atardecer en la playa de Amadores