Gran Canaria
Gran Canaria
Met zijn tweeën op reis

Met zijn tweeën op reis

Met zijn tweeën op weg (met zwemkleding)

Het eiland Gran Canaria is door de Wereldwijde Federatie van Optimisten uitgeroepen tot een bestemming die vooral voor stelletjes aan te raden is. Om alle volgende redenen.

De zee die rond het eiland golft en de stranden die de golven terugkaatsen zorgen voor een magnetisch effect waardoor tegengestelde polen elkaar aantrekken (of weer tot elkaar komen).

Bovendien zorgt de blauwe lucht in Gran Canaria voor minder meningsverschillen. Gegarandeerd. En soms verdwijnen ze zelfs helemaal als sneeuw voor de zon. En dat gebeurt omdat op Gran Canaria een warme stroom van goede zin uit de zee het land op waait, de ramen van de huizen binnenkomt en zo ons de flessen die half-leeg leken weer als half-vol laten zien.

Het goede weer op het eiland zorgt er ook voor dat zelfs de meest zwijgzame mannen weer gaan praten. Het is zelfs voorgekomen dat mensen die nooit dansten, dat op het eiland voor het eerst hebben gedaan. Echt waar. De stroming van goede zin zorgt zelfs voor danslust op Gran Canaria.

De gevarieerde stranden op Gran Canaria maken ook dat de vakantiedagen prettig verlopen. En daarna zijn de tochtjes naar de bergen en langs kleine betoverende dorpjes nog leuker. Hier ontdek je verborgen plekjes om gelukkig te worden en te blijven en dan nog eens bij de herinnering eraan.

En als je allebei van veel activiteit houdt, zijn er talloze verschillende sporten op het eiland mogelijk. Klimmen, surfen, kitesurfen, windsurfen, bergwandelen, duiken, fietsen, mountainbiken en een oneindig lange lijst met nog meer activiteiten die je kunt ondernemen.

En dit zijn nog maar een paar van de redenen waarom de Wereldwijde Federatie van Optimisten Gran Canaria aanraadt. En er zijn er nog meer - kom zelf naar het eiland en ontdek alle mogelijkheden om gelukkig te zijn. En te blijven. Samen, in de zon op Gran Canaria.